پادشاه اردن: مخالف هر طرحی برای آینده غزه هستیم که شامل کوچ اجباری باشد عراقچی خطاب به تروئیکای اروپایی: به نفع خودتان است که مسیر خود را تغییر دهید بقائی: سفارت ایران در استرالیا را نبسته‌ایم/ دولت استرالیا تصمیم به کاهش سطح روابط گرفت حمله توپخانه‌ای عربستان سعودی به دو شهر مرزی در یمن دور سوم مذاکرات ایران و آژانس برگزار شد/توضیحات نماینده ایران در وین مصر: چه اسرائیل بخواهد یا نخواهد، طرح کوچ اجباری اجرا نخواهد شد رئیس‌جمهور لبنان خواستار خروج نظامیان اسرائیلی از کشورش شد عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد / با سه کشور اروپایی هم مذاکرات ادامه دارد دیدار جوزف عون با فرمانده سنتکام مادورو: در صورت حمله به ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه هستیم استقرار ۱۰ فروند اف-۳۵ آمریکا در کارائیب برای رویارویی محتمل با ونزوئلا تاکید عراقچی بر توسعه روابط ایران و فیلیپین سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد کشته شدن دو نیروی قسد در حومه دیرالزور سوریه سیاست خارجی لندن با وزیر جدید / «ایوت کوپر» چه نگاهی به ایران و جهان دارد؟

اعلام وضعیت اضطراری در شیلی

رئیس‌جمهوری شیلی در پی گسترش دامنه تظاهرات علیه افزایش قیمت بلیط، در پایتخت وضعیت اضطراری اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 19
کد خبر: ۲۵۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سباستین پینیرا» رئیس‌جمهوری شیلی به دنبال تشدیدتظاهرات علیه افزایش قیمت بلیط مترو در سانتیاگو، پایتخت وضعیت اضطراری اعلام کرده است.

در پی این تظاهرات که در جریان آن معترضان به ایستگاه‌های مترو در سانتیاگو حمله کرده‌اند، خسارتی معادل ۷۰۰ هزار دلار به زیرساخت‌های حمل و نقل وارد شده است.

اکثریت این تظاهرکنندگان را جوانان تشکیل می‌دهند.

پلیس ضد شورش برای متفرق کردن معترضان به استفاده از گاز اشک‌آور و باتوم متوسل شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار