برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

دیدار فرمانده نیروی هوایی بلاروس با امیر سرتیپ واحدی

دیدار فرمانده نیروی هوایی بلاروس با امیر سرتیپ واحدی سرلشکر لوکانوویچ فرمانده نیروی هوایی و پدافند هوایی جمهوری بلاروس با حضور در ستاد نهاجا، با فرمانده نیروی هوایی ارتش دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 07
کد خبر: ۲۵۳۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،  سرلشکر آن دری یولانوویچ لوکانوویچ فرمانده نیروی هوایی و پدافند هوایی جمهوری بلاروس که به دعوت فرمانده نیروی هوایی ارتش به کشورمان سفر کرده است، با حضور در ستاد نهاجا، با امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

امیر سرتیپ واحدی در این دیدار، ضمن خیر مقدم به فرمانده نیروی هوایی و پدافند هوایی بلاروس، دو کشور را دارای مناسبات مشترک دانست.

 

وی گفت: همه مصیبت‌های منطقه و حتی جهان زیر سر آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی است.

 

فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی، با درایت خود، آمریکا را ام الفساد و شیطان بزرگ عنوان کردند که با سلطه طلبی خود، به دنبال جنگ، مناقشه، مقابله با استقلال و خود اتکایی کشورها است.

 

امیر سرتیپ واحدی خاطرنشان کرد: این زوج خبیث اثر متقابل دارند و ریشه خباثت در منطقه رژیم منحوس صهیونیستی است و تا ریشه آن برچیده نشود در آرامش نخواهیم بود. البته معتقدیم این رژیم کودک‌کش به پایان عمر خود نزدیک شده است. تاریخ نشان داده هرکس با ظلم حکومت کند بر حکومت نخواهد ماند.

 

وی اضافه کرد: ما برای دفاع از کشور و تمامیت ارضی خود، چاره‌ای جز آمادگی دفاعی و توسعه تجهیزات نظامی نداریم.

 

امیر سرتیپ واحدی تاکید کرد: ما آماده توسعه روابط متقابل دفاعی و نظامی و ارائه تجربیات خود در حوزه‌های ساخت و تولید تجهیزات نظامی و آموزشی به دوستان خود هستیم.

 

فرمانده نیروی هوایی و پدافند هوایی بلاروس نیز، ضمن قدردانی از دعوت فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، بر توسعه روابط در حوزه‌های دفاعی و نظامی تاکید کرد.

 

سرلشکر لوکانوویچ از بخش‌های مختلف نهاجا، از جمله آماد و پشتیبانی، جهاد و خودکفایی، دانشگاه ستاری و پایگاه شهید لشگری بازدید خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار