نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

انتخاب یحیی سنوار، اولین پاسخ به ترور شهید هنیه است

دبیرکل کتائب سیدالشهدای عراق گفت که انتخاب یحیی السنوار به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس اولین پاسخ به ترور شهید هنیه است
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 08
کد خبر: ۲۵۳۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر،  ابو آلاء الولایی، دبیرکل گروه مقاومت «کتائب سیدالشهدای عراق» انتخاب یحیی السنوار، به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس را اولین پاسخ به ترور شهید هنیه دانست و گفت: «این انتخاب حاوی این پیام رسا است که مقاومت توانایی انطباق با تغییرات بدون تأثیرگذاری بر میدان نبرد را دارد».

 

او افزود: «این گام تبدیل مقاومت به یک نظام نهادی پر از صلاحیت را ثابت می‌کند و فرصت آسیب رساندن به آن از طریق سیاست ترور را از دشمن سلب می‌کند».

 

شامگاه سه‌شنبه جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که یحیی السنوار به عنوان جانشین شهید اسماعیل هینه رئیس دفتر سیاسی این جنبش انتخاب شده است. این انتخاب با خشم رژیم اشغالگر صهیونیستی و تبریکات جبهه مقاومت همراه شده است.

 

در این راستا محمدعلی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن نیز انتخاب یحیی السنوار به عنوان جانشین شهید هنیه را تبریک گفت و اظهار داشت: «شهید هنیه می‌گفت یهود برخلاف رژیم‌های عربی فرد قوی را برای حکمرانی انتخاب می‌کنند و از سنوار آنچه که معروف همه است قوی بودن اوست».

 

حزب‌الله لبنان نیز در بیانیه‌ای گفت که انتخاب یحیی سنوار به عنوان جانشین شهید اسماعیل هنیه پیام ایستادگی و یکپارچگی حماس به دشمن صهیونیستی است.

 

در مقابل اما «اسرائیل کاتس» وزیر خارجه رژیم اشغالگر نتوانست خشم و عصبانیت خود را پنهان کند و در توئیتی نوشت: «انتخاب السنوار به عنوان جانشین اسماعیل دلیل دیگری برای ضرورت ترور فوری وی و نابودی حماس است».

 

در این میان روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت که انتخاب یحیی سنوار به عنوان جانشین اسماعیل هنیه، اشاره به این دارد که رهبران حماس با گذشت 10 ماه از آغاز جنگ، همچنان حامی عملیات 7 اکتبر (طوفان‌الاقصی) هستند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار