ترامپ رسماً روبیو را مشاور امنیت ملی آمریکا کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قطر در نیویورک ویتکاف: نشست با ایرانی‌ها به‌خوبی پیش رفت لحظه ترک سالن توسط هیئت اسرائیلی هنگام سخنرانی اردوغان + فیلم مجازات شناور‌های متخلف در تنگه هرمز مشخص شد مقام عراقی: فرودگاه‌های عراق از نیمه‌شب پذیرش هواپیما‌های ایرانی را متوقف می‌کنند سی‌ان‌ان: ترامپ خواستار دیدار با مقام‌های ایرانی در نیویورک شد ترامپ: فکر می‌کنم بلافاصله پس از انتخابات آمریکا با ایران به توافق برسیم پزشکیان الجزایر را به مقصد نیویورک ترک کرد ۹ اسیر بر اثر حمله عربستان به زندانی در یمن کشته شدند حزب پوتین رکورد زد؛ «روسیه متحد» ۳۵۵ کرسی دومای روسیه را به دست آورد نماینده لبنانی: توافق «چارچوب» پایان یافته/ اعتماد ما به حاکمیت متزلزل شده جدیدترین ادعای سنتکام علیه ایران درباره محاصره دریایی سقوط بالگرد آمریکایی با ۲ کشته دیدار پزشکیان و وزیر کشور پاکستان/ رئیس‌جمهور درباره آمریکا، منطقه و آینده چه گفت؟ اصابت پرتابه ناشناس به یک کشتی در تنگه هرمز

نروژ نماینده سفارت رژیم صهیونیستی در اسلو را احضار کرد

نروژ نماینده سفارت رژیم صهیونیستی در اسلو را احضار کرد وزارت امور خارجه نروژ اعلام کرد که نماینده سفارت رژیم صهیونیستی در اسلو را در اعتراض به لغو اعتبار دیپلماتیک دیپلمات‌های نروژ در کرانه باختری احضار کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 08
کد خبر: ۲۵۳۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر،  وزارت امور خارجه نروژ اعلام کرد که نماینده سفارت رژیم صهیونیستی در اسلو را در اعتراض به تصمیم این رژیم برای لغو اعتبار دیپلماتیک دیپلمات‌های نروژ در کرانه باختری احضار کرده است.

 

این وزارتخانه در بیانیه‌ای افزود: این رفتار افراطی از جانب دولت اسرائیل فراتر از همه محدودیت‌ها است و پیامدهایی در پی خواهد داشت.

 

این اقدام اسلو در حالی است که ساعاتی پیش، اسرائیل سفارت نروژ در تل‌آویو را از لغو وضعیت دیپلماتیک مقامات نروژی که در دفتر نمایندگی کشورشان در تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری کار می کردند، مطلع کرد.

 

وزارت خارجه نروژ هم تأیید کرد: ما پیامی از سوی کابینه نتانیاهو دریافت کردیم مبنی بر اینکه تل آویو از امروز به بعد فعالیت دیپلمات‌های نروژی در خاک فلسطین را تسهیل نمی‌کند.

 

سفیر نروژ نیز به وزارت خارجه رژیم صهیونیستی احضار شده و تل آویو به او ابلاغ کرده که اعتبار دیپلماتیک افراد مذکور طی یک هفته به پایان می‌رسد و ویزای آنها نیز تنها سه ماه اعتبار خواهد داشت.

 

رژیم صهیونیستی اعتبار دیپلماتیک هشت دیپلمات نروژی مقیم تل آویو را با این اتهام که این افراد با تشکیلات خودگردان فلسطین همکاری داشته‌اند، لغو کرده است.

 

نروژ اخیراً کشور فلسطین را به رسمیت شناخته و این اقدام باعث تیرگی روابط میان دو طرف شده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار