تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در تهران

کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در تهران دادستان تهران با اشاره به کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در تهران بزرگ در سال جاری نسبت به مشابه سال قبل، بر ضرورت تأمین امنیت روانی جامعه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 10
کد خبر: ۲۵۳۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی صالحی در جلسه قرارگاه پیشگیری از سرقت دادستانی تهران، گفت: حسب گزارش پلیس فاتب، در چهار ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته آمار وقوع سرقت در تهران ۱۸ درصد کاهش داشته که در این رابطه از زحمات همه عزیزانی که در این زمینه مؤثر واقع شده اند، خصوصاً پرسنل زحمتکش انتظامی و همکاران پر تلاش خودم در دستگاه قضائی تشکر می‌کنم.

 

وی با اشاره به کاهشی بودن آمار سرقت‌های انجام شده در حوزه خودرو، موتورسیکلت و کیف‌قاپی در چهار ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، بر ضرورت برخورد قضائی مؤثر، بازدارنده و بدون اغماض با محکومان جرایم خشن و سرقت‌های مسلحانه تأکید کرد و افزود: تأمین امنیت مردم یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دستگاه قضائی است.

 

دادستان تهران با اشاره به اینکه بر اساس دستورات قضائی صادره و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دادستانی تهران، اجرای طرح‌های متعددی برای کاهش جرایم سرقت در پایتخت در دستور کار پلیس آگاهی فاتب قرار گرفته است؛ اظهار کرد: در نتیجه اجرای طرح هوشمند پابند الکترونیک، طرح شناسایی و دستگیری سارقان و مال‌خران و همچنین ایجاد و راه اندازی گشت‌های هدفمند در سطح پلیس پیشگیری و آگاهی، بحمدالله کاهش ۱۸ درصدی جرم سرقت در سطح تهران بزرگ را شاهد هستیم.

 

وی ضمن اشاره به استفاده از قابلیت‌های پابند الکترونیک در کنترل مجرمان، اظهار کرد: با استفاده از قابلیت‌های این ابزار، امکان ابلاغ تذکرات پیشگیرانه به مجرمان فراهم می‌شود و کنترل و نظارت لازم نیز صورت می‌پذیرد.

 

دومین جلسه قرارگاه پیشگیری از سرقت دادستانی تهران با حضور دادستان تهران، معاونان ستادی وی، سرپرستان نواحی ویژه رسیدگی به سرقت و جرایم خشن و فرماندهان پلیس فاتب و پیشگیری تهران به منظور اتخاذ راهکارهای مؤثر قضائی، امنیتی و پیشگیرانه جهت کاهش هر چه بیشتر وقوع انواع سرقت، در دادستانی تهران برگزار شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار