ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

شمار بازداشت‌ها در ناآرامی‌های انگلیس به ۸۰۰ نفر رسید

با توجه به تداوم خشونت‌ها و ناآرامی‌ها در ایرلند شمالی پلیس انگلیس از افزایش بازداشتی‌ها به حدود ۸۰۰ نفر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 11
کد خبر: ۲۵۴۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجددا در ایرلند شمالی خشونت‌ها و ناآرامی‌های جدیدی رخ داده است.

۱۰ افسر پلیس هنگام حمله معترضان با مواد آتش زا، کوکتل مولوتف و سایر پرتابه‌ها در لندندری (همچنین به نام دری) مجروح شدند.

ویلیام کالدروود، سرپرست پلیس ایرلند شمالی در بیانیه‌ای این صحنه‌ها را وحشتناک توصیف کرد و افزود: ما می‌توانیم به شما اطمینان دهیم که تحقیقات قوی انجام شده است و همه کسانی را که مسئول این خشونت هستند بازخواست می‌کنیم. "

در حالی که اوضاع در انگلستان پس از اعتراضات خشوت بار راستگرایان افراطی تا حد زیادی آرام شده است، اما این ناآرامی‌ها و خشونت‌ها در منطقه جنگ داخلی سابق ایرلند شمالی در روز‌های اخیر ادامه یافته است. مسجدی در نزدیکی پایتخت بلفاست شب شنبه هدف یک آتش سوزی نافرجام قرار گرفت. در خود بلفاست نیز چندین خودرو به آتش کشیده شد و پنج نفر در آنجا دستگیر شدند.

هم زمان اعتراضات علیه جناح راست افراطی هم در بلفاست، پایتخت ایرلند شمالی و برخی شهر‌های دیگر انگلیس برگزار شد.

ناآرامی‌ها در شهر‌های مختلف انگلیس پیش از این کشور را برای روز‌ها در حالت تعلیق قرار داده بود. حملاتی به نیرو‌های امنیتی، اسکان پناهجویان و مساجد و مغازه‌ها صورت گرفت. تا کنون حدود ۸۰۰ نفر که در این اعتراضات شرکت کرده اند یا در خیابان‌ها یا آنلاین خواستار خشونت شده اند دستگیر شده اند. تقریباً ۳۵۰ نفر قبلاً متهم شده اند و چندین نفر به حبس محکوم شده اند که برخی از این حبس‌ها چندین سال به طول می‌انجامد.

دولت انگلیس فروکش کردن خشونت‌ها و ناآرامی‌ها را به واکنش سریع مجریان قانون نسبت داده است. با این وجود، به گزارش بی بی سی، "کایر استارمر"، نخست وزیر انگلیس تعطیلات خانوادگی برنامه ریزی شده خود را برای رسیدگی به این مسئله به تعویق انداخت. جاناتان رینولدز، وزیر بازرگانی به مشاغلی که کسب و کارشان در جریان آین ناآؤامی‌ها آسیب دیده یا غارت شده بود، وعده کمک سریع داد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار