آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

کاهش رتبه اعتباری رژیم اسرائیل در سایه تداوم جنگ غزه

مؤسسه رتبه‌بندی فیچ آمریکا، رتبه اعتباری رژیم اسرائیل را به دلیل جنگ علیه غزه و تنش در منطقه کاهش داد و گفت که این رژیم در سال جدید با کسری بودجه بیشتری مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 13
کد خبر: ۲۵۴۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، موسسه رتبه بندی «فیچ» در پی ادامه تنش و درگیری‌های نظامی و افزایش خطرات ژئوپلیتیکی در اراضی اشغالی، رتبه اعتباری رژیم اسرائیل را از "A+" به "A" کاهش داد.

 

فیچ اعلام کرد که جنگ علیه غزه ممکن است تا سال 2025 ادامه داشته باشد و به جبهه‌های دیگری گسترش یابد که ممکن است خسارات اقتصادی قابل توجهی از جمله آسیب به سرمایه گذاری‌ها و فعالیت‌های اقتصادی علیه تل‌آویو را به همراه داشته باشد.

 

فیچ پیش بینی می‌کند که کسری بودجه رژیم صهیونیستی در سال جاری میلادی به 7.8 درصد تولید ناخالص داخلی در مقایسه با 4.1 درصد در سال 2023 خواهد رسید و بدهی عمومی در میان مدت بالای 70 درصد تولید ناخالص داخلی باقی خواهد ماند. تنزل رتبه فعلی، به کاهشی که توسط آژانس رتبه‌بندی مودی در فوریه گذشته انجام شد، اضافه خواهد شد.

 

به گزارش رسانه‌های عبری، این مسئله به معنای افزایش فشار بر اقتصاد رژیم اسرائیل، با نیاز فوری به تدوین بودجه دولتی مسئولانه برای سال 2025 است که بر احیای ذخایر مالی متمرکز است.

 

312 روز از جنگ بین رژیم اسرائیل و گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه می‌گذرد و این جنگ علاوه بر کشتار نزدیک به 40 هزار شهید فلسطینی و زخمی شدن 92 هزار نفر، ویرانی گسترده‌ای برای باریکه غزه به همراه داشته است که بی‌سابقه است. با این حال این جنگ، فقط برای غزه هزینه نداشته است، بلکه عملیات طوفان الاقصی هم حثیث رژیم اشغالگر را برباده داده و هم بخش اقتصادی و نظامی آن را تحت الشعاع قرار داده است. ورود حزب الله به حمایت از غزه نیز در شمال هزینه‌های زیادی را در شمال به رژیم اسرائیل تحمیل کرده است که منجر شده شمار زیادی شهرک نشین خانه خود را ترک کنند.

 

اخیرا تاجران و سرمایه‌گذاران صهیونیست که فعالیت‌های تجاری خود را در شمال فلسطین اشغالی فلج‌شده می‌بینند، اعلام کردند، در سردرگمی کامل به‌سر می‌برند و نمی‌دانند چه کنند.

 

از سوی دیگر آژانس رتبه بندی اعتباری "استاندارد‌ اند بورز" که معمولا در ارزیابی‌های خود بسیار محتاطانه عمل می‌کند، 15 مرداد ماه نیز درباره احتمال وقوع درگیری با اسرائیل هشدار و به سرمایه گذاران نسبت به افزایش ریسک سرمایه گذاری در اسرائیل اعلام خطر کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار