هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

۱۱۰ حمله تروریستی در روسیه خنثی شد

۱۱۰ حمله تروریستی در روسیه خنثی شد رسانه‌های روسی اعلام کردند که در ماه‌های گذشته ده‌ها حمله تروریستی در این کشور خنثی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 13
کد خبر: ۲۵۴۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته ملی ضدتروریسم روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور از اوایل سال جاری میلادی تاکنون ۱۱۰ حمله تروریستی را در خاک این کشور خنثی کردند.

 

در این بیانیه آمده است که در خنثی‌شدن این اقدامات تروریستی ۱۰۵۰ نفر بازداشت شدند.

 

در پی حمله و اقدام بی‌سابقه ارتش اوکراین برای نفوذ به روسیه از منطقه مرزی کورسک، کمیته ملی مبارزه با تروریسم مسکو روز شنبه از اعمال محدودیت‌ها و مقررات ضدتروریستی در کورسک، بریانسک و بلگورود خبر داد.

 

کمیته ملی مبارزه با تروریسم روسیه اعلام کرد: رژیم کی‌یف به منظور بی‌ثبات کردن شرایط در تعدادی از مناطق کشور، تلاش بی‌سابقه‌ای انجام داد. حمله تروریستی در خاک منطقه کورسک به دست واحدهای نیروهای مسلح اوکراین به تلفات غیرنظامی و تخریب خانه‌ها و سایر تاسیسات غیرنظامی منجر شد. به منظور حصول اطمینان از امنیت شهروندان و جلوگیری از تهدید اقدامات تروریستی که ممکن است از طریق اقدامات خرابکارانه و تشکیلات شناسایی دشمن انجام شود، الکساندر بورتنیکوف، رئیس کمیته ملی مبارزه با تروریسم و مدیر سرویس امنیت فدرال روسیه از نهم آگوست تصمیم به اجرای عملیات‌های ضدتروریستی در مناطق بلگورود، بریانسک و کورسک گرفت.

 

این نهاد اعلام کرد که دولت مسکو با هدف حصول اطمینان از امنیت مردم، برقراری نظم و قانون و تقویت حفاظت از این مناطق مقابل تروریسم، این تدابیر را اتخاذ کرده است.

 

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است که دولت روسیه به عنوان بخشی از عملیات‌های ضدتروریستی می‌تواند افراد را به مناطق امن منتقل و ارتباطات را از طریق تلفن (شنود) کنترل کرده و ضمن محدود کردن مخابرات و مصادره وسایل نقلیه، فعالیت‌های کارخانه‌ای و تولیدی با دخالت مواد اولیه خطرناک را تعلیق کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار