دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

افراد برای دریافت گذرنامه زیارتی به صورت حضوری مراجعه نکنند

رئیس اداره کل صدور گذرنامه فراجا، از متقاضیان خواست که از مراجعه مستقیم به دفاتر صدور گذرنامه خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 14
کد خبر: ۲۵۴۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد حیدری سیرت رئیس اداره کل صدور گذرنامه فراجا، از متقاضیان دریافت گذرنامه زیارت خواست که از مراجع مستقیم به دفاتر صدور گذرنامه خودداری کنند و درخواست خود در این زمینه را در سامانه‌ها «سخا» یا «پلیس من» ثبت کنند.

 

محمد حیدری سیرت در مصاحبه با رادیو اربعین با بیان اینکه کسانی که گذرنامه آنها بالای ۶ ماه اعتبار داشته باشد، می‌توانند به عراق تردد کنند و احتیاجی به دریافت گذرنامه جدید ندارند، خاطرنشان کرد: اتباع خارجی نیز که به صورت قانونی در ایران حضور دارند از طریق دفاتر کفالت می‌توانند اقدام به دریافت برگه عبور کنند.

 

این مقام مسئول در فراجا با بیان اینکه مشمولان غیر غایب نیز می‌توانند از طریق سامانه سخا مجوز عبور دریافت کنند، تاکید کرد: مشمولان غایب امکان دریافت گذرنامه ندارند.

 

وی با بیان اینکه ما در دفاتر صدور گذرنامه طی ۷۲ ساعت گذرنامه‌های ثبت شده را صادر می‌کنیم و به پست ارائه می‌دهیم، اظهار کرد: بنابراین از متقاضیان درخواست می‌کنیم که مراجعه حضوری به دفاتر گذرنامه نداشته باشند. 

 

حیدری همچنین با بیان اینکه تاکنون نهصد هزار نفر از طریق سامانه‌های اعلام شده اقدام به ثبت درخواست برای دریافت گذرنامه کرده‌اند و سامانه‌های موجود در این زمینه دچار مشکل نیست، خاطرنشان کرد: حتماً ثبت نام کنندگان در این سامانه‌ها برای دریافت به موقع گذرنامه، مشخصات فردی خود و همچنین آدرس پستی شأن را به صورت دقیق و کامل در این سامانه‌ها ثبت کنند. 

 

وی همچنین تاکید کرد: گذرنامه زیارتی ۵ سال اعتبار دارد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار