امکان تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی توسط معلمان بازنشسته-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

امکان تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی توسط معلمان بازنشسته

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش درباره تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی توسط معلمان غیرمرتبط گفت: در سال‌های گذشته معلمان بازنشسته و معلمان مدارس غیردولتی نمی‌توانستند برگه‌های امتحانات را تصحیح کنند که امسال این محدودیت حذف شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 14
کد خبر: ۲۵۴۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر. محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی توسط معلمان غیرمرتبط گفت: ابلاغ تصحیح برای معلمان باید مورد تأیید گروه‌های آموزشی قرار بگیرد؛ معلمان خبره در هر استان عضو گروه‌های آموزشی هستند که آنها ابلاغ تصحیح معلمان را تأیید می‌کنند.

 

وی افزود: ممکن است معلمی با مدرک ادبیات در ساعات غیرموظف کتاب دینی یا عربی را تدریس کند در چنین شرایطی با تشخیص و تأیید گروه‌های آموزشی می‌تواند برگه‌های امتحانات نهایی دروس عربی و دینی را تصحیح کند چون این دروس را تدریس داشته است.

 

زارعی متذکر شد: معلم ادبیات هیچ گاه نمی‌تواند برگه‌های امتحان ریاضی را تصحیح کند، چنین سازوکاری فراهم نیست و اگر این اتفاق بیفتد، خطا است.

 

دانشجو معلمان هم به چرخه تصحیح امتحانات نهایی اضافه می‌شوند

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود به دلیل کمبود معلم از  محلات برای تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی نیرو آورده‌اند، مطرح کرد: این موضوع یک شوخی بزرگ است! افرادی می‌توانند برگه‌های امتحانات نهایی را تصحیح کنند که تدریس دارند. در سال‌های گذشته، معلمان بازنشسته و معلمان مدارس غیردولتی نمی‌توانستند برگه‌های امتحانات نهایی را تصحیح کنند اما امسال این محدویت حذف شد و تمام افرادی که تدریس دارند، برگه‌های امتحانات را تصحیح کردند حتی در تلاش هستیم این امکان را فراهم کنیم تا دانشجومعلمان ترم آخر هم بتوانند برگه‌های امتحانات نهایی را تصحیح کنند البته این موضوع برای امسال محقق نشد.

 

دلایل کارنامه عجیب دانش‌آموزان

وی درباره انتشار تصاویری از کارنامه دانش‌آموزان مدارس غیردولتی با نمرات امتحانات نهایی 4 یا 5 که به دلیل نمره بالای ارزشیابی سالانه موفق به قبولی و ارتقای پایه شدند، گفت: ارزشیابی دانش‌آموزان به شیوه فرایندی است یعنی نمرات مستمر و پایانی مدنظر است اما برای ارائه سابقه تحصیلی و تأثیر آن در کنکور فقط نمره کتبی امتحانات نهایی موثر است.

 

زارعی درباره اینکه برخی دانش‌آموزان اعلام می‌کنند با ورود به سامانه آموزش و پرورش برای مشاهده کارنامه ابتدا قبولی برای آنها ثبت شده بود اما در مراجعات بعدی مشخص شد برخی دروس آنها تجدیدی ثبت شده است، بیان کرد: آخرین کارنامه‌ای که دانش‌آموز از سامانه دریافت می‌کند، ملاک است؛  دو سامانه وجود دارد، نخست سامانه تصحیح که نمرات دانش‌آموزان در آنجا ثبت می‌شود و پس از آن به سامانه فاینال ارسال و کارنامه تولید می‌شود.

 

فرصت به مدارس برای برگزاری امتحانات جبرانی تا نیمه شهریور

وی افزود: در سامانه تصحیح نمره سالانه یعنی نمرات نوبت اول و مستمر وجود ندارد و فقط نمره کتبی امتحانات نهایی ارائه می‌شود بنابراین ممکن است دانش‌آموز مردود شده باشد اما با جمع‌بندی نمرات مستمر و کتبی در نهایت پذیرفته می‌شود و امکان ارتقای پایه را دارد.

 

زارعی در پاسخ به این پرسش که با توجه به تأخیر در اعلام نتایج امتحانات نهایی و زمان کوتاه دانش‌آموزان برای مطالعه برای امتحانات جبرانی اظهار کرد: در پایه دوازدهم کار براساس زمانبندی پیش رفت اما در پایه دهم و یازدهم با توجه به تأخیر در اعلام نتایج یک اصلاحیه داشتیم که تا نیمه شهریور مدارس اجازه دارند برای امتحانات جبرانی برنامه‌ریزی کنند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده