لاپید: طرح فراگیر پایان جنگ را تقدیم آمریکایی‌ها کرده‌ام

رئیس مخالفان ائتلاف حاکم بر رژیم صهیونیستی در کنست (پارلمان) اعلام کرد، آمادگی کاملی برای گفت‌و‌گو در رابطه با هر طرفی جهت تغییر کابینه فعلی بوده و طرح سیاسی پایان جنگ را تقدیم طرف آمریکایی کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 20
کد خبر: ۲۷۸۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، یائیر لاپید در گفتگویی که صبح امروز سه شنبه با رادیو اف‌ام ۱۰۳ که در سرزمین‌های اشغالی پخش می‌شود، داشت، ضمن حمله به منتقدان ورود کمک‌های غذایی به نوار غزه اعلام کرد، حزبش آمادگی دارد با هر حزب دیگری برای سرنگونی کابینه نتانیاهو ائتلاف کرده و در عین حال برنامه سیاسی مدونی برای پایان جنگ در نوار غزه در اختیار دارد.

لاپید با اعتراف ضمنی به جنایات جنگی که رژیمش در نوار غزه مرتکب می‌شود گفت، اینکه شخصیت‌های یهودی (اسموتریچ و بقیه همفکرانش) به شکلی علنی؟! از گرسنگی دادن کودکان سخن بگویند به طور حتم با چارچوب‌های یهودی در تضاد قرار دارد، از این رو گرچه صدور اجازه ورود کمک‌های بشر دوستانه کار درستی بود، اما رفتار‌های سیاسی بعد از آن بیانگر یک شکست کامل سیاسی است.

او به مجریان این شبکه رادیویی گفت، هیاهوی ایجاد شده در رابطه با ورود کمک‌های بشر دوستانه یک فاجعه سیاسی برای اسرائیل و بیانگر شکست مفتضحانه‌ای در بعد سیاست خارجی است.

لاپید خاطر نشان کرد، شاید تصمیم نتانیاهو برای صدور مجوز از سرگیری ورود کمک‌های بشر دوستانه کار صحیحی بوده باشد، اما با ۱۷ اظهار نظر و بیانیه‌ای که در این رابطه صادر کردند و هر یک از آنها خشن‌تر و خصمانه‌تر از دیگری بود، همه چیز بر باد رفت.

یائیر لاپید که در حال حاضر رهبر احزاب اپوزیسیون ائتلاف حاکم در کنست اسرائیل است در رابطه با صحنه سیاسی این رژیم هم گفت، حزب تحت رهبری‌ای‌ام بزرگترین حزب مخالف است، اکنون مهم‌ترین حزب در صحنه سیاسی مخالفان یش عتید است و من رهبر آن هستم.

او مدعی شد که آمادگی دارم حتی قبل از انتخابات هم با هر حزب دیگری همکاری کنم، من آمادگی تشکیل ائتلافی هوشمند که منجر به رسیدن به قدرت شود، هستم، نه به خاطر رسیدن به قدرت بلکه برای خلاصی از این ساختار حاکم به دنبال تحقق این امر هستم.

او تاکید کرد من آمادگی دارم در رابطه با برکناری و تغییر کابینه فعلی با یک کابینه بهتر که در برگیرنده نمایندگان تمام آحاد جامعه باشد، گفت‌و‌گو کنم.

او در گفتگوی رادیویی خود همچنین اعتراف کرد، کنار زدن حماس نیازمند نگاه سیاسی شفاف و مشخصی است، قبل از هر چیز ما باید بتوانیم اسرا را آزاد کنیم، بعد از آن به فکر شکست حماس باشیم، ولی تا زمانی که نمی‌دانید چه کسی جانشین حماس می‌شود، قادر به شکست حماس نخواهید شد.

وی در این رابطه فاش کرد، طرح مدون و به شدت منظمی را برای تحویل این منطقه برای ۱۵ سال آینده به مصر تدوین کرده و در مورد آن با آمریکایی‌ها، مصری‌ها و اروپایی‌ها گفت‌و‌گو کرده است و همه آنها هم آن را بهترین طرح ارائه شده تاکنون توصیف کردند.

به گفته لاپید، در مقابل کابینه اسرائیل هیچ طرحی برای پایان دادن به جنگ در اختیار ندارد، نمی‌داند چگونه باید شرایط متفاوتی را در نوار غزه ایجاد کرده و هیچ برنامه سیاسی برای بعد از جنگ هم در اختیار ندارد و از اینرو نمی‌داند که چه طرفی قرار است به جای حماس بر غزه حکومت کند؟/ تسنیم 

کلمات کلیدی: لاپید آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار