نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو

قالیباف: صلاحیت همه وزرای پیشنهادی دولت در دستگاه‌های ذی‌ربط تایید شده است

رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تذکر یکی از نمایندگان و اعتراض او نسبت به چرایی بررسی صلاحیت یکی از وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به دلیل مواضع او تصریح کرد: صلاحیت کلیه ۱۹ وزیر معرفی شده از سوی دولت محترم به مجلس شورای اسلامی، در دستگاه‌های ذی‌ربط تایید شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 18
کد خبر: ۲۵۴۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم رضایی نماینده مردم دشتستان در جلسه نوبت عصر روز یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان بررسی برنامه و صلاحیت محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت درمان و آموزش پزشکی در تذکری آیین نامه‌ای به رئیس مجلس با استناد به ماده ۲۲ آیین نامه داخلی مجلس اظهار کرد: چرا اجازه داده شد که صلاحیت فردی در مجلس بررسی شود که اساس مجلس و مردم سالاری دینی را قبول و باور ندارد و اعتقادی به مبانی جمهوری اسلامی ندارد؛ او معتقد است همه این ۲۹۰ نفر نماینده با مهندسی انتخابات تایید شده‌اند.

وی گفت: خدا شاهد است که بحث ما در مجلس چپ و راست و اصلاح طلب و اصولگرا نیست بلکه بحث رای و اراده مردم و حقوق آنها است که عده‌ای از سال ۸۸ این نظام را تا لبه پرتگاه بردند و می‌خواستند کودتا کنند. من معتقدم رسیدگی به چنین فردی به عنوان وزیر پیشنهادی نباید در دستور کار مجلس قرار بگیرد چرا که این مجلس انقلابی است و انقلابی بودن آن نیز به عمل و برخورد انقلابی آن است؛ چرا اجازه داده شد اساساً صلاحیت کسی که مواضع او با مهم‌ترین دشمنان کشور هیچ تفاوتی ندارد، مورد بررسی قرار بگیرد؟

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تذکر رضایی تصریح کرد: صلاحیت کلیه ۱۹ وزیر معرفی شده از سوی دولت محترم به مجلس شورای اسلامی، در دستگاه‌های ذی‌ربط تایید شده است. رئیس جمهور محترم درباره این افراد استعلام گرفتن و پاسخ استعلامات را نیز دریافت کردند؛ به ویژه درباره برخی از موارد من نیز دو مرتبه پیگیری کردم. در نهایت تشخیص با مجلس است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده