عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

درگذشت رییس عقیدتی سیاسی پلیس راهور در تصادف رانندگی

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از درگذشت رئیس عقیدتی سیاسی پلیس راهور در یک سانحه رانندگی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 20
کد خبر: ۲۵۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سید کمال هادیانفر گفت: متاسفانه روز گذشته حجت الاسلام و المسلمین فهیم راد، رئیس عقیدتی سیاسی پلیس راهور و راننده وی که برای انجام ماموریت اربعین در حال حرکت به نواحی مرزی بودند که دچار سانحه رانندگی شده و جان خود را از دست داد. 

 

وی در مورد علت وقوع این حادثه گفت:خستگی راننده خودروی مقابل علت بروز این حادثه تشخیص داده شد. متاسفانه راننده این خودرو هیچ یک از موارد را رعایت نکرده و دچار خستگی و خواب‌آلودگی نیز بوده است.

 

سردار هادیانفر در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ماموران پلیس راهور ناجا در ۲۱۷ هزار کیلومتر از راه‌های کشور و یک هزار و ۴۷ شهر کشور عاشقانه به زائران حسینی خدمات ارائه می‌دهند، افزود: مدیریت ترافیک، تأمین ایمنی و ترددها در طول جاده‌ها و نیز تسهیل در تردد سه محور اصلی وظایف این افراد را شامل می‌شود.

 

 رئیس پلیس راهور ناجا به ۶.۵ میلیون تردد در مرزهای چهارگانه اشاره کرد و گفت: ۶۵ درصد زائران امسال از خودروی شخصی خود استفاده کردند و به طبع در زمان برگشت بسیار خسته هستند لذا باید استراحت و خواب کافی داشته باشند و به‌گونه‌ای عمل کنند که تهدیدی برای خود و دیگران محسوب نشوند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر