سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود

مجوز برای ساخت باغ وحش در چیتگر به کجا رسید؟

مجوز برای ساخت باغ وحش در چیتگر به کجا رسید؟ مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست: صدور مجوز در این زمینه را خیلی محدود و سختگیرانه کرده‌ایم چراکه در حال حاضر باغ وحش‌های فعلی را از نظر کیفی ارزیابی و بر اساس بازرسی به عمل آمده آن‌ها را دسته‌بندی می‌کنیم. کاستی‌ها را به‌صورت جدی به آن‌ها تذکر می‌دهیم تا به استاندارد روز نزدیک شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 20
کد خبر: ۲۵۴۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: هیچ مجوز‌ی برای احداث باغ وحش در منطقه چیتگر صادر نکردیم و نخواهیم کرد.

چندی پیش قاسم محمدی - مدیر باغ وحش ارم – نسبت به‌راه اندازی یک مرکز حیات وحش در نزدیکی باغ وحش ارم ابراز نگرانی کرده و گفته بود: بخش خصوصی با پیگیری شهرداری تهران در تلاش است مرکز نگهداری حیات وحش را در منطقه چیتگر راه اندازی کند این در حالیست که بر اساس استاندارد‌های موجود دست کم ۴۰ کیلومتر بین دو مرکز نگهداری از حیات وحش باید فاصله وجود داشته باشد.

غلامرضا ابدالی- مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست – در گفتگو با ایسنا ضمن تاکید بر عدم صدور مجوز برای ساخت یک باغ وحش در چیتگر درباره تعیین فاصله بین دو باغ وحش اظهار کرد: سازمان دامپزشکی فاصله بین آن‌ها را طبق ضوابط و قوانین خود تعیین می‌کند و ما بر این اساس عمل می‌کنیم.

وی درباره دستورالعمل صدور مجوز برای باغ وحش‌ها گفت: دستورالعمل لازم را به منظور صدور مجوز باغ وحش‌ها داریم که مربوط به سال ۹۹ است. متقاضیان صدور مجوز برای باغ وحش و مراکز نگهداری از حیات وحش باید روال قانونی را طی کنند و پس از بررسی کارشناسان، طبق دستورالعمل درباره صدور مجوز تصمیم‌گیری می‌شود.

مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست در مورد به‌روز رسانی این دستورالعمل اظهارکرد: به‌طور قطع هر موردی که نیاز باشد را به‌روز رسانی می‌کنیم.

وی در ادامه ضمن بیان اینکه درخواست‌های زیادی برای راه‌اندازی باغ وحش و مراکز نگهداری از حیات وحش ارایه نشده است، تاکید کرد: صدور مجوز در این زمینه را خیلی محدود و سختگیرانه کرده‌ایم چراکه در حال حاضر باغ وحش‌های فعلی را از نظر کیفی ارزیابی و بر اساس بازرسی به عمل آمده آن‌ها را دسته‌بندی می‌کنیم. کاستی‌ها را به‌صورت جدی به آن‌ها تذکر می‌دهیم تا به استاندارد روز نزدیک شوند.

ابدالی با تاکید بر ضرورت رعایت استاندارد‌های روز دنیا از سوی باغ وحش‌ها گفت: این استاندارد‌ها مربوط به فضای کلی باغ وحش، فضای نگهداری حیوانات و از همه مهمتر توجه باغ وحش به رسالت اصلی خود یعنی آموزش مردم برای حفاظت از گونه‌های جانوری است.

وی اضافه کرد: رعایت استاندارد‌های مربوط به پساب و فاضلاب، به کارگیری افراد آموزش‌دیده و ماهر همچنین کارشناسان و دامپزشکان مجرب از دیگر مواردی است که هم در ارزیابی باغ وحش‌های کنونی و هم صدور مجوز‌های جدید مدنظر قرار می‌گیرد.

ابدالی در پایان اظهار کرد: لاوه بر آنکه کارشناسان ما به‌صورت ادواری بر باغ وحش‌ها نظارت و عملکرد آن‌ها را ارزیابی می‌کنند، این مراکز از سازمان محیط زیست درباره تمام گونه‌هایی که وارد باغ وحش‌ها یا از آن خارج می‌شود، استعلام می‌کنند./فرارو

کلمات کلیدی: شهرداری تهران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار