بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است

در نهاد ریاست‌جمهوری کسی به دلیل رابطه با آمدنیوز بازداشت شده است؟

رئیس حراست نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به اینکه آیا اطلاعات سپاه تاکنون گزارشی از نهاد ریاست جمهوری در ارتباط با آمدنیوز خواسته می‌گوید: نه، گزارشی نخواسته‌اند، اما اگر نیازی به گزارش باشد، حاضریم همکاری کامل کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 20
کد خبر: ۲۵۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ خان‌کرمی، مسوول حراست نهاد ریاست‌جمهوری، گفته تاکنون، هیچ دست‌گیری در نهاد ریاست‌جمهوری» در پیوند با پرونده آمدنیوز روی نداده است.

این مقام دولتی افزوده: «امکان ندارد کسی بازداشت شده‌باشد و به حراست ریاست‌جمهوری خبر داده نشود. حتی اگر نهاد‌های امنیتی روی نیرویی در نهاد ریاست‌جمهوری حساس باشند، به حراست ریاست‌جمهوری آگاهی داده می‌شود.»

خان‌کرمی گفت: «چون با حسام الدین آشنا مشکل دارند، جوری پیام می‌فرستند که بگویند او را هم کنترل کنید. چون آشنا در مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست‌جمهوری حضور دارد و در انتقاد به سریال گاندو هم زیاد توییت کرد، شاید جنگ روانی علیه او به راه انداخته باشند تا برخی نهاد‌های امنیتی روی او متمرکز شوند.»

رئیس حراست نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به اینکه آیا اطلاعات سپاه تاکنون گزارشی از نهاد ریاست جمهوری در ارتباط با آمد نیوز خواسته می‌گوید: نه، گزارشی نخواسته‌اند، اما اگر نیازی به گزارش باشد، حاضریم همکاری کامل کنیم.

 

منبع:فرارو

ارسال نظر
آخرین اخبار