مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

علی آبادی: ناترازی برق ریشه در اقتصاد ناکارآمد برق دارد

وزیر پیشنهادی نیرو گفت: برآوردهای کارشناسی نشان می دهد ناترازی برق ریشه در اقتصاد ناکارآمد برق دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 21
کد خبر: ۲۵۵۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عباس علی آبادی» وزیر پیشنهادی نیرو صبح امروز (چهارشنبه) در صحن علنی مجلس در تشریح اقدامات و برنامه‌های خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: سلام بر البرز و دماوندش، به زاگرس و سبلان، کارون، اترک، هامون، سلام به زاینده رود و سفید رود و سلام به تالاب‌های مظلوم کشورم. سلام به مردم و هموطنان عزیز کشورم. از راه دور دست بوس همه هستم و خاک پای همه شما هستم و دست شما را می بوسم و شهادت می‌دهم نمایندگان دلسوزی را انتخاب کردید و در طول این روزها از بیان خواسته‌های شما کم نگذاشتند. آفرین به شما مردم فرهیخته برای انتخاب‌هایتان.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون ناترازی سوخت و کمک رسانی بخش خصوصی، عنوان کرد: نمایندگان محترم! در نطق خود فکر می‌کنم به بیشتر سوالات شما پاسخ گفتم. ناترازی آب و برق بحث مهمی از وظایف وزارت نیرو است. این حق شما بزرگواران است که مطمئن شوید فرد امینی برای این امر انتخاب شده است، اما فراموش نکنید این یک امر چند وجهی است. آنچه خدمت شما عرض کردم این بود که متعهد به شما و مردم و قوانین و مستندات هستم و قول می‌دهم در کمال صدق مسیر را با شما طی کنم.

وزیر پیشنهادی نیرو خاطرنشان کرد: برآوردهای کارشناسی نشان می‌دهد ناترازی برق ریشه در اقتصاد ناکارآمد برق دارد و آن را به خارج از استاندارها برده است و از طرف دیگر بودجه وزارت نیرو کفاف هزینه‌ها را نداده است. کسری بودجه و عدم تحقق بودجه‌های عمرانی نقش دولت را کاهش داده است. ذکر این نکته ضروری است که ما هنوز نتوانستیم گفتمانی برای بهتر مصرف کردن با مردم داشته باشیم.

علی آبادی بیان کرد: به شما اطمینان می‌دهم در صورت تأمین مالی موفق عمل کنم. تلاش خواهیم کرد با توسعه گفت و گو مردم عزیزمان را همراه و همدل سیاستمداران کنیم. متعهد می‌شوم اهداف برنامه هفتم را طی کنیم. معتقد هستیم تکیه بر منابع دولتی راه واقع گرایانه برای توسعه و رسیدن به اهداف نیست.‌

وی افزود: راه حل در ایجاد جذابیت در محیط کسب و کار در حوزه برق است. مطابق بررسی‌ها به نظر می‌رسد انباشت تعهدات وزارت نیرو منجر به ضرر سرمایه گذاران شده است و نابسامانی در حوزه برق مانع از سرمایه گذاری شده و در نهایت شاهد مهاجرت نخبگان هستیم.

وزیر پیشنهادی نیرو بیان داشت: صندوق توسعه ملی هم که منافع ملی کشور را بیش از هر سرمایه گذاری تأمین می‌کند، سرمایه گذاری در این زمینه را از اولویت خود خارج کرده است. ما چاره‌ای جز اینکه خود را از مواضع اجرایی به حوزه تنظیم گری ببریم نداریم. باید زمین بازی را برای بهترین دونده‌ها فراهم کنیم.

کلمات کلیدی: عباس علی آبادی
ارسال نظر