واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم دیدار الجولانی با پادشاه بحرین در منامه عراقچی همتای سعودی را در جریان مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا قرار داد

اذعان وال استریت ژورنال به قدرت موشکی ایران

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال اعتراف نمود که قدرت فزاینده موشکی ایران؛ منافع آمریکایی ها و سعودی ها در منطقه را به خطر انداخته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تمرکز سیستم نظامی ایران بر موشک های برد بلند و متوسط، این روزها به یکی از چالش های بزرگ آمریکا و متحدینش در منطقه بدل شده تا آنجا که مذاکره بر سر توان موشکی تهران، همواره در راس خواسته های اروپا و آمریکا جهت آنچه پایان منازعه حاکم بر خاورمیانه می خوانند قرار داشته است.

 

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در شماره اخیر به توان موشکی ایران پرداخته است. وال استریت ژورنال در این باره نوشت: ایران هزاران موشک قدرتمند دارد و حریفی سرخت برای آمریکا محسوب می شود.

 

به گزارش اسپوتنیک، روزنامه وال‌استریت ژورنال در ادامه آورده است که ایران با توسعه زرادخانه موشکی خود چالشی بزرگ را برای آمریکا و عربستان سعودی به وجود آورده است و اعزام سامانه‌های ضدموشکی پنتاگون به عربستان به خاطر این افزایش توان نظامی تهران است.

 

به نوشته ی این روزنامه، جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با زمان آخرین حمله مستقیم آمریکا به این کشور در سال ۱۹۸۸ (جنگ نفتکش‌ها) به حریف بسیار متفاوتی مبدل شده است. این کشور اکنون هزاران موشک دارد که بسیاری از آن‌ها می‌توانند به اسرائیل و مدیترانه رسیده و درمواردی طبق گفته آمریکا، از سیستم دفاعی عربستان نیز پیشی بگیرند.

 

این روزنامه در پایان نوشت: این کشور، رزمندگان و شبه‌نظامیان وفادار دارد که می‌تواند حملات موشکی را از خاک یمن، عراق، سوریه و لبنان انجام دهند و بیش از دو میلیون نیروی ویژه، ذخیره و شبه‌نظامی در اختیار دارند.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار