ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

با مستاجری که خانه را تخلیه نمی‌کند چه باید کرد؟

برای مقابله با مستاجری که حاضر به تخلیه خانه نیست قانون‌گذار راهکارهای قانونی را مدنظر قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از مشکلاتی که مالکان هنگام اجاره دادن ملک خود با آن مواجه می‌شوند این است که اگر مستأجر در موعد مقرر ملک را تخلیه نکرد، چه کاری باید انجام داد؟

 

برای طرح شکایت و دستور تخلیه فوری مستأجر از خانه، قانون‌گذار به موجر اختیاراتی داده است البته موجر باید تا پایان مهلت قرارداد صبر کند و سپس از مستأجر تقاضای تخلیه خانه را داشته باشد.

 

پس از آنکه مهلت قرارداد مستأجر به پایان رسید، موجر می‌تواند با مراجعه به شورای حل اختلاف شهر خود دستور تخلیه فوری ملک را بگیرد و برای انجام این کار باید حتما قرارداد ثبت شده باشد، امضای دو شاهد وجود داشته باشد و تاریخ شروع و پایان قرارداد هم در اجاره‌نامه ذکر شده باشد.

اگر مستأجر ملک را تخلیه نکند، موجر می‌تواند به بخش ارجاع شورای حل اختلاف مراجعه کند و دادخواست خود را به آنجا ارائه دهد، در این مرحله از سوی شورای حل اختلاف به مستأجر ۷ روز برای تخلیه ملک فرصت داده می‌شود و موجر می‌تواند با مراجعه به کلانتری محل ملک، حکم تخلیه را دریافت کند.

 

اگر با گذشت ۷ روز مستأجر باز هم ملک را تخلیه نکرده باشد، شورای حل اختلاف با رأی قاضی درب خانه را باز می‌کند و پس از تخلیه اثاثیه مستأجر کلید جدید ملک را به شما تحویل می‌دهد، البته در صورتی که مستأجر وسایل خود را از خانه تخلیه نکرده باشد، لیستی از اموال او تهیه شده و به امضاء موجر می‌رسد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر