اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

وزیر کشور: مرز خسروی مسیر دائمی کاروان های زیارتی خواهد شد

وزیر کشور گفت: با توجه به زیرساخت‌های خوب مرز خسروی، مقرر شد این مرز به طور دائم مسیر تردد کاروان‌های حج و زیارت برای عتبات عالیات تعیین شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 24
کد خبر: ۲۵۵۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، اسکندر مؤمنی وزیر کشور در جریان بازدید از مرز خسروی در استان کرمانشاه، گفت با توجه به زیرساخت‌های خوب مرز خسروی مقرر شد این مرز به طور دائم مسیر تردد کاروان‌های حج و زیارت برای عتبات عالیات تعیین شود.

 

دکتر اسکندر مؤمنی که در سفر به استان کرمانشاه و بازدید از مرز خسروی به سر می‌برد، صبح جمعه گفت: با توجه به زیر ساخت‌های خوب مرز خسروی مقرر شد این مرز به طور دائم مسیر تردد کاروان‌های حج و زیارت برای عتبات و عالیات تعیین شود.

 

وی افزود: تاکنون ۴۵۰ هزار نفر از مرز خسروی راهی عراق شده و ۲۰۰ نفر نیز از طریق همین مرز به کشور بازگشته‌اند.

 

وزیر کشور پیش بینی کرد، مجموع تردد از مرز خسروی تا پایان اربعین به ۹۰۰ تا ۹۵۰ هزار نفر برسد و به این ترتیب ۱۵ درصد کل رفت و آمدهای مرزی از مرز خسروی انجام می‌شود.

 

مؤمنی، همچنین اظهار داشت: با توجه به زیرساخت‌های خوب مرزی خسروی، تاکنون هیچ مشکلی در تردد زائران پیش نیامده است.

 

وزیر کشور با اشاره به بازگشت یک و نیم میلیون زائر در روزهای آینده گفت: از زوار درخواست داریم بازگشت خود را به بعد از اربعین موکول کنند تا فشار برگشت در مرزها نداشته باشیم.

 

وی در توصیه به زواری که در حال بازگشت به کشور هستند، گفت: توصیه این است زواری که خودروی شخصی ندارند، با توجه به امکانات خوب حمل و نقل عمومی در مرز خسروی در صورت امکان از این مرز به کشور برگردند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار