مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

آیا تلگرام رفع فیلتر می‌شود؟

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در خصوص احتمال رفع فیلتر تلگرام توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جواد کولیوند، در خصوص آخرین تصمیم‌ها برای برگزاری الکترونیکی انتخابات گفت: این موضوع باید توسط شورای نگهبان تأیید شود، الان تمام فرآیند انتخابات به جز اخذ و تجمیع رأی الکترونیکی است.

 

کولیوند افزود: وزارت کشور در این خصوص با شورای نگهبان ارتباط گرفته و منتظر نتیجه نهایی هستیم.

 

وی خاطرنشان کرد: سخت افزار و نرم افزارهای لازم برای الکترونیکی شدن کامل انتخابات آماده شده و وزارت کشور با بخش آی‌تی شورای نگهبان هم مراوداتی داشته است، امیدواریم دو موضوع اخذ و تجمیع رأی هم نهایی و تمام فرآیند الکترونیکی شود.

 

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه در صورت الکترونیکی شدن اخذ رأی، مشکل افرادی که هنوز کارت‌ ملی هوشمند خود را علی‌رغم ثبت‌نام دریافت نکرده‌اند چگونه حل خواهد شد هم اعلام کرد: برای رأی دادن به صورت الکترونیکی شماره ملی مهم است ولی پیگیری‌هایی در خصوص کارت ملی هوشمند انجام داده‌ایم و با ثبت احوال هم جلسه داشتیم و از محدودیت‌های آنان مطلع شدیم و در حال پیگیری برای رفع مشکل هستیم.

 

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در خصوص احتمال رفع فیلتر تلگرام با توجه به اتفاقات اخیر در ارتباط با این پیامرسان هم گفت: فعلاً این احتمال وجود ندارد، بحثی هم در خصوص تلگرام مطرح نشده و مسدود است و فعلاً کاری نمی‌توان کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار