مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

ایجاد مزاحمت با هدف متلاشی کردن بنیان خانواده

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از دستگیری متهمی خبر داد که با ایجاد مزاحمت برای زوجین در صدد متلاشی کردن بنیان خانواده آنان داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 12
کد خبر: ۲۷۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ تورج کاظمی در تشریح این خبر، گفت: زن و شوهر جوانی به پلیس فتا مراجعه و ضمن طرح شکایتی، اظهار کردند که فردی ناشناسی در شبکه اجتماعی تلگرام مطالبی کذب علیه آنها درج می کند و زوجین را به خیانت علیه یکدیگر متهم می کند که این امر باعث بروز اختلاف وسوء ظن و بر هم خوردن روابط خانوادگی آنها شده است.

 

رئیس پلیس فتا عنوان کرد: با طرح شکایت از سوی زوج جوان تحقیقات پلیس آغاز و زوجین در اظهارات مشابهی بیان داشتند با هیچ یک از اقوام و دوستان مشکلی ندارند و به فرد خاصی مظنون نیستند.

 

کاظمی ابراز داشت: کارآگاهان پلیس فتا در تحقیقات پلیسی، مردی 35 ساله و ساکن غرب پایتخت را شناسایی کردند که در گام بعدی تحقیقات پلیسی مشخص شد که متهم در همسایگی شاکیان سکونت دارد.

 

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه با دستور قضائی، متهم پرونده دستگیر شده و تحت بازجوئی اولیه قرار گرفت، گفت: متهم اظهار داشت با زوجین که در همسایگی آن ها سکونت دارد به علت عدم پرداخت هزینه های مجتمع مسکونی درگیری لفظی و کدورت داشته که با انتشار مطالب کذب در صدد انتقام جوئی و فروپاشی کیان خانواده شاکیان برآمده است.

 

این مقام انتظامی در ادامه افزود: پس از تکمیل تحقیقات پلیسی و اعتراف صریح متهم، متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرای مبارزه با جرایم رایانه ای معرفی شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار