آیا رژیم‌های آب‌میوه‌گیری می‌تواند به سلامت روده شما آسیب برساند؟ پرسپولیس ۱ - گل‌گهر ۰ / شکست تارتار با گل سردار و اولین برد کارتال جدول لیگ برتر در پایان هفته نوزدهم باشگاه فولاد با استعفای گل‌محمدی مخالفت کرد اعزام تیم‌های واکنش سریع هلال احمر از سه استان به گیلان اعلام اسامی نامزد‌های انتخابات فدراسیون فوتبال/ رقابت ۱+۲ نفر ترکیب پرسپولیس برای دیدار امروز مقابل گل گهر پخش زنده دیدار پرسپولیس و رقابت‌های جام‌حذفی انگلیس، لیگ ایتالیا و اسپانیا اینفوگرافیک/ کدام کشور‌ها مخالفت خود را با طرح ترامپ برای غزه اعلام کرده‌اند؟ عکس / نقشه تعطیلی مدارس و ادارات کشور در روز شنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ واژگونی اتوبوس تیم واترپلوی دختران؛ ۲ نفر جان باختند  تصادف زنجیره‌ای در اتوبان قزوین- زنجان ۹ مصدوم برجای گذاشت جدول لیگ برتر؛ سپاهان صدر را از دست داد / استقلال همچنان در رتبه نهم باقی ماند تخلیه اضطراری ۱۰۰ خانوار در منطقه پیربازار رشت / حضور ۲۰ تیم امدادی بالا آمدن رودخانه‌های رشت؛ ۱۰۰ خانه دچار آبگرفتگی شده‌اند

نارضایتی تیم گل‌محمدی از محل برگزاری بازی استقلال

مدیرعامل فولاد می‌گوید که استقلال خوزستان باید مشکل استادیومش را حل کند، چمن فولاد آرنا کشش چند بازی متوالی را ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 24
کد خبر: ۲۵۵۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دو تیم استقلال تهران و استقلال خوزستان در شرایطی باید به مصاف هم بروند که سازمان لیگ ظهر امروز محل برگزاری این بازی را استادیوم شهدای فولاد اعلام کرده بود که در ادامه نیز شایعاتی درباره مکان این مسابقه مطرح شد.

یکی از خبرگزاری‌ها مدعی شد که فولاد با برگزاری این بازی در استادیوم شهدای فولاد مخالفت کرده است، اما اکنون هوشنگ نصیرزاده می‌گوید که استقلال خوزستان تاکنون درخواستی برای میزبانی از استقلال تهران در ورزشگاه فولاد ارائه نداده است.

هوشنگ نصیرزاده در خصوص امکان میزبانی استقلال خوزستان از آبی‌پوشان تهرانی در ورزشگاه فولاد خوزستان اظهار داشت: مسئولین استقلال خوزستان برای دیدار اول‌شان از ما درخواست کردند که این بازی در ورزشگاه فولاد خوزستان برگزار شود که ما هم موافقت کردیم. برای دیدار بعدی درخواستی نداشته‌اند، اگر هم درخواست کنند مورد مطالعه قرار می‌گیرد ولی در هر صورت باید این مشکل را حل کنند.

وی افزود: اسپانسر استقلال خوزستان مثل اسپانسر ما یک شرکت بزرگ صنعتی است. آنها باید سریعتر این مسئله را حل کنند ما که نمی‌توانیم! چمن ورزشگاه ما کشش ندارد که چند دیدار پی در پی در آن برگزار شود، ما حتی خودمان در آن زمین تمرین نمی‌کنیم.

وی در پایان در واکنش به برگزاری دیدار فولاد و پرسپولیس در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین گفت: در هر صورت این ورزشگاه از نظر مسافت به تهران نزدیک‌تر است، به نظر من اینجا از ورزشگاه اراک که فاصله بیشتری تا تهران دارد، بهتر است. / برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار