ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ظریف: تصمیم FATF علیه ایران کاملا سیاسی است

ظریف: تصمیم FATF علیه ایران کاملا سیاسی است وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به هشدار اخیر FATF به ایران گفت: تصمیم FATF کاملا سیاسی است و ما با آن مخالفیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه همایش بین المللی «یکجانبه گرایی و حقوق بین الملل» در جمع خبرنگاران درباره هشدار FATF به ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران در قوانین داخلی خود مبارزه با پولشویی را به عنوان یک ضرورت و هدف دنبال می کند و این تصمیم FATF کاملا سیاسی است و ما با آن مخالفیم.

 

وی با بیان اینکه البته ما به دلیل توجه به منافع ملی خودمان تمام اقدامات لازم را برای مبارزه با تامین مالی تروریسم و مقابله با پولشویی انجام دادیم، ادامه داد: تصویب آیین نامه مبارزه با پولشویی در دولت و قوه قضاییه گام مهمی است و این قانون بسیار مفصل و کامل است و امیدواریم اقدامات بعدی را هم با همگرایی داخلی انجام دهیم تا بهانه را از دست کسانی که مخالف منافع جمهوری اسلامی ایران هستند بگیریم.

 

وزیر امور خارجه با اشاره به سفر روز چهارشنبه خود به اجلاس سران عدم تعهد و حضور رئیس جمهور در این اجلاس گفت: نشست اجلاس سران عدم تعهد روز جمعه برگزار می‌شود و اجلاس وزرا از روز چهارشنبه آغاز می‌گردد و رئیس جمهور هم در این اجلاس حضور می یابد.

 

ظریف با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از اعضای فعال عدم تعهد است، تصریح کرد: برای ما عدم تعهد یک جنبش بسیار مهم است که در برابر یکجانبه گرایی ایستاده و سیاست های ایران هم همسو با سیاست های عدم تعهد است.

 

وی ادامه داد: این اجلاس فرصت بسیار خوبی برای مشورت درباره اوضاع بین المللی، منطقه ای و شرایط سوریه خواهد بود و قطعا با همکاران خود در این زمینه تبادل نظر خواهیم کرد.

 

ظریف درباره گام چهارم جمهوری اسلامی ایران برای کاهش تعهدات خود در برجام اظهار داشت: اگر اروپایی‌ها نتوانند تا آن زمان تعهدات خود را عملیاتی کنند ما گام چهارم را برمی‌داریم و زمانی که شورای عالی امنیت ملی تصمیم خود در این باره را اتخاذ کند، آن را اعلام می‌کنیم.

وزیر امور خارجه درباره تحولات اخیر لبنان تصریح کرد: ما همواره در کنار مردم منطقه بوده ایم و معتقدیم باید امنیت، آرامش و ثبات در منطقه حفظ شود و خواسته های به حق مردم منطقه هم باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: امیدواریم دولت ایران و احزاب لبنانی با توجه به خواسته های مردم این کشور در ساختن لبنان بهتر و آبادتر موفق باشند و ما همواره در کنار مردم و مسئولان این کشور بوده و هستیم.

 

ظریف در پاسخ به سوالی درباره آزادی سلیمانی دانشمند ایرانی گفت: یکی از موضوعاتی که در سفر خود به نیویورک پیگیری کردیم این این مساله بود و در گفتگوها و مصاحبه های خود هم مباحثی را در این باره اعلام کردم و امیدوارم اخبار خوبی در این باره داشته باشیم.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار