ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده

عراقچی: سیاست خارجی باید برای اقتصاد کشور کمک حال باشد

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان این که در جهت منافع ملی مهم‌ترین بخش ما دیپلماسی اقتصادی است تاکید کرد: سیاست خارجی باید بتواند برای اقتصاد کشور کمک حال باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 27
کد خبر: ۲۵۵۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی در آئین تکریم و معارفه وزیر امور خارجه که عصر امروز با حضور رئیس جمهور کشورمان در وزارت امور خارجه برگزار شد، گفت: امروز خدمت مقام معظم رهبری که بودیم بر استفاده از فرصت‌ها تاکید کردند. می‌توانیم از فرصت‌ها استفاده کنیم و این نیازمند این است که تمام همت و تلاش خود را به کار بندیم و در جهت منافع کشور حرکت کنیم.

وی افزود: در شورای معاونین تعبیری را به کار بردم و اینجا نیز می‌خواهم آن را تکرار کنم. من نیامدم وزارت خارجه که وزارت کنم بلکه می‌خواهم کار کنم. مطمئنم همکاران خوبی دارم. ان‌شاءالله دست در دست هم در جهت ماموریت‌هایی که به ما سپرده شده است، حرکت خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: من سه مأموریت در وزارت خارجه قائل هستم، تأمین منافع ملی، تحکیم امنیت ملی و افزایش عزت ملی، هر کدام از این سه مأموریت کلی کار و برنامه در آن است که باید انجام دهیم.

عراقچی تصریح کرد: در جهت منافع ملی مهم‌ترین بخش ما دیپلماسی اقتصادی است. سیاست خارجی باید بتواند برای اقتصاد کشور کمک حال باشد. باید فرصت ایجاد کند و موانع را از سر راه بردارد و این یک راه تکلیف برای خود می‌دانیم که موانع اقتصادی را از سر راه برداریم. گشایش ایجاد کنیم که بخش‌های اقتصادی کشور بخش دولتی و بخش خصوصی در آن حرکت کند.

وی افزود: در حوزه امنیت ملی وزارت خارجه وظیفه سنگینی در حفظ بازندگی کشور و جلوگیری از اجماع سازی علیه کشور دارد. وظیفه سنگینی داریم که برای سربلندی ایرانیان عزیز گام برداریم./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار