حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

شلیک ده‌ها موشک از لبنان به الجلیل اشغالی

مقاومت لبنان شامگاه امروز (جمعه) با ده‌ها موشک، شهرک‌های صهیونیستی و پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه الجلیل غربی در شمال اراضی اشغالی را هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 31
کد خبر: ۲۵۵۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری از شلیک ده‌ها موشک حزب الله به شهرک‌های صهیونیستی و مقر پایگاه‌های نظامی اشغالگران در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

 

بر پایه این گزارش، شبکه خبری المیادین شامگاه امروز جمعه از حمله موشکی حزب الله به شهرک‌های صهیونیستی واقع در منطقه الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

 

رسانه‌های عبری با پوشش این خبر اذعان کردند که همزمان با وقوع چندین رشته انفجار مهیب در شهرک‌های اشغالی در منطقه الجلیل، آژیرهای هشدار در این شهرک‌ها، به صدا در آمده است.

 

مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای در پی موشک باران سنگین شبانه مقرهای نظامی اشغالگران در شمال اراضی اشغالی اعلام کرد که مواضع توپخانه گردان ۴۱۱ دشمن صهیونیستی در نافه زیف و همچنین مقر فرماندهی تیپ غربی ۳۰۰ در پادگان یعرا و تجمع نظامیان در اطراف آن را با موشک‌های فلق و کاتیوشا هدف قرار دادیم.

 

در واکنش به موشک باران گسترده از جنوب لبنان به اراضی اشغالی، نشریه معاریو با اذعان به حمله گسترده موشکی حزب الله گزارش داد که مقامات محلی در جبهه شمالی و اراضی اشغالی از ساکنان در منطقه الجلیل غربی خواسته‌اند که در نزدیک پناهگاه‌ها پناه بگیرند و از رفت و آمد عادی خودداری کنند.

 

در واکنش به این حمله، رسانه‌های لبنانی از بمباران اطراف شهرک‌های طیری و مجدل زون در جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های صهیونیستی خبر دادند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار