نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

سخنگوی هلال احمر: حمله به بیش از ۲۰ استان/ از محل‌های اصابت فاصله بگیرید

سخنگوی هلال احمر: حمله به بیش از ۲۰ استان/ از محل‌های اصابت فاصله بگیرید سخنگوی جمعیت هلال‌احمر با اشاره به حمله به بیش از ۲۰ استان، از شهروندان خواست از محل‌های اصابت ۱۰۰ متر فاصله بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 28
کد خبر: ۳۰۲۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی خالدی گفت: ساعت ۹:۳۰ دقیقه صبح امروز در چند نقطه از کشورمان خبر اصابت و حمله گزارش شد و بلافاصله جمعیت هلال‌احمر به حالت آماده باش درآمد.

وی افزود: تمام تیم‌های امدادونجات، جست‌و‌جو، آواربرداری، فوریت‌های پزشکی و مرکز عملیات نیز به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: تا این لحظه بیش از ۲۰ استان درگیر حملات بوده‌اند، اما فعلا جای نگرانی وجود ندارد.

خالدی خطاب به شهروندان توصیه کرد، حتما فاصله ۱۰۰ متری از محل اصابت را حفظ کنید و در این مراکز تجمع نکنید.

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر بزرگ‌ترین حمله به مدرسه‌ای در شهرستان میناب بوده که امدادگران در حال انتقال مجروحان و شهدای آن هستند.

حوالی ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح شنبه - ۹ اسفند - حملات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به نقاطی در شهر تهران آغاز و صدای انفجار‌هایی در اصفهان، قم، لرستان، کرمانشاه، البرز و آذربایجان غربی نیز شنیده شد.

پدافند هوایی شهر تهران به موازات حمله مشترک رژیم اسرائیل و آمریکا، رهگیری و شلیک به اهداف متخاصم در آسمان پایتخت را آغاز کرد.

ساعتی بعد دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در سخنانی آغاز عملیات علیه ایران را تایید و با اشاره به قدرت نظامی ایران، اذعان کرد: «ممکن است تلفات داشته باشیم که اغلب در جنگ رخ می‌دهد.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم با انتشار اطلاعیه‌هایی از «آغاز موج حملات گسترده موشکی و پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی»، مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین و سایر پایگاه‌های آمریکا در قطر، امارات خبر داد.

رسانه‌های عربی و عبری نیز در گزارش‌هایی از انجام حداقل دو موج حملات از سوی ایران به سمت تل‌آویو و شهر‌های اطرافش خبر داده‌اند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار