فرجام تهمت پراکنی رسانه‌های غربی علیه ایران-راهبرد معاصر
واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما! انتصاب دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب پیشنهادات کمیسیون آموزش برای اصلاح تاثیر قطعی معدل در کنکور رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری زاهدان بازدید کرد برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه پزشکیان: علاقمند به توسعه و عمیق روابط‌مان با سوریه هستیم پزشکیان: ایران بر روابط گسترده‌تر و عمیق‌تر با کشور دوست و همسایه قطر تأکید دارد نخست وزیر قطر با پزشکیان دیدار کرد رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعةالزهرا (س): حوزه علمیه باید به‌روز و پاسخگوی مسایل جدید باشد رفع مشکل دو تابعیتی مدیران ارشد کشور تکذیب شد

فرجام تهمت پراکنی رسانه‌های غربی علیه ایران

با توجه به پیوند میان رسانه های غربی و لابی های آشکار و پنهان قدرت در آمریکا و اروپا، نمی توان نقش برخی مقامات سیاسی و امنیتی این کشورها را در طرح هدفمند اتهام به ایران در ترور ترامپ را نادیده انگاشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 01
کد خبر: ۲۵۶۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، همگان به یاد دارند که رسانه‌های غربی و ضد انقلاب پس از ترور مشکوک دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در پنسیلوانیا، انگشت اتهامات خود را به صورت غیرمستقیم یا مستقیم، به سوی جمهوری اسلامی ایران دراز کرده و این عملیات آماتورگونه و ابتدایی را به کشورمان مرتبط ساختند.

 

این نخستین بار نیست که غرب و ضد انقلاب از وقوع یک بحران در داخل ساختار حکمرانی خود، به مثابه دستمایه ای برای اتهام زنی علیه کشور عزیزمان استفاده می کنند. در طول دهه های سپری شده از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شاهد تنوع این مصادیق بوده ایم. طی سالهای اخیر این روند تشدید شده است.

 

اما اکنون اداره تحقیقات فدرال ایالات متحده آمریکا (اف‌بی‌آی) نتایج بررسی و تحقیقات خود را در خصوص ترور ترامپ منتشر ساخته است. بر این اساس، اف بی آی هیچ نشانه‌ای پیدا نکرده است که دست داشتن عوامل و کشورهای خارجی را در ترور نافرجام دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات سال 2024 آمریکا، اثبات کند.

 

مقام‌های اف‌بی‌آی در نشستی خبری اعلام کردند که توماس کروکس 20ساله در این تیراندازی با انگیزه شخصی تصمیم گرفت رئیس‌جمهوری سابق آمریکا را ترور کند. آن‌ها ضمن تاکید بر «نامشخص بودن این انگیزه»، عنوان کردند که احتمالا «مخلوطی از ایدئولوژی‌ها» انگیزه اصلی توماس کروکس برای ترتیب دادن این عملیات بوده است.

 

در این گزارش، نه تنها نامی از ایران نیامده بلکه اساسا دست داشتن بازیگران و کشورهای خارجی در این عملیات ابتدایی تکذیب شده است!

 

اداره تحقیقات فدرال آمریکا تصاویر سلاح مورداستفاده این جوان 20ساله را که در جریان ترور نافرجام دونالد ترامپ در ایالت پنسیلوانیا کشته شد، هم منتشر کرد که یک سلاح نیمه‌خودکار از سری سلاح‌های ای‌آر‌ــ15 بود.

 

توماس کروکس قطعات این اسحله را برای جاسازی در کوله‌پشتی‌اش از هم جدا کرده بود و پس از استقرار در پشت بام ساختمان نزدیک به محل سخنرانی دونالد ترامپ، آن را سر هم و آماده کرد.

 

حتی بر اساس توضیحات اف بی آی، توماس کروکس در روزهای پیش از عملیات، در اینترنت جست‌وجو کرده بود که لی هاروی اسوالد، کهنه‌سرباز و تفنگدار دریایی که سال 1963 جان اف.کندی را به قتل رساند، با رئیس‌جمهور اسبق و  کشته‌شده آمریکا چقدر فاصله داشت.

 

پیش از این بسیاری از رسانه های غربی از جمله یورونیوز، بی بی سی، ایندپدنت، دویچه وله نیز به دروغ‌پردازی در این باره علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخته بودند.

 

با این حال رسانه های مدعی کارحرفه ای  و صداقت رسانه ای در جهان امروز کمترین توضیحی بابت دروغ پردازی و اتهامات تکراری خود علیه ایران نداده اند. آنها با وقاحت تمام گزارش اف بی آی را منتشر کرده اند، بدون آنکه از ادعاهای ضد ایرانی و تکذیب شده خود کمترین سخنی به میان آورند.

 

این همان مشی رسانه ای واقعی غرب است که در قالب آزادی بیان و گردش اطلاعات توجیه می شود.

 

بدون شک با توجه به پیوندی که میان رسانه های غربی و لابی های آشکار و پنهان قدرت در آمریکا و اروپا وجود دارد، نمی توان نقش برخی مقامات سیاسی و امنیتی این کشورها را در طرح هدفمند  این ادعاهای موهوم را نادیده انگاشت./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار