دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

افزایش ۲۹۸ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد طی ۳ سال اخیر

افزایش ۲۹۸ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد طی ۳ سال اخیر
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 01
کد خبر: ۲۵۶۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا حسین‌نژاد شامگاه ۱۱ شهریور در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات در استانداری اردبیل با اشاره به اقدامات خاص دولت سیزدهم در بحث محرومیت‌زدایی و رسیدگی به محرومان جامعه، گفت: خدمات این اداره کل در ۳۲ سرفصل و بیش از ۱۲۰ خدمت به ولی‌نعمتان ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه در طول ۴۶ سال گذشته عموما همه دولت‌ها به بحث محرومیت‌زدایی توجه داشته‌اند، افزود: در دولت سیزدهم شاهد افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد به میزان ۲۹۸ درصد بودیم، بطوریکه مستمری هر نفر از ۳۵۰ هزار تومان به یک میلیون تومان رسید.

حسین‌نژاد با بیان اینکه توجه به سلامت، وضعیت خدمات بیمه‌ای و توجه به امورات بهداشتی مددجویان طی سه سال گذشته ارتقای چشمگیری داشته است، تصریح کرد: در همین راستا فرانشیز پرداختی مددجویان در مراکز بستری دولتی از ۲۰ درصد پرداختی به صفر رسیده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به توجه ویژه این اداره کل به مسکن مددجویان، خاطرنشان کرد: در همین راستا یک هزار و ۹۳۸ واحد مسکن با همکاری بنیاد مسکن و بسیج سازندگی و ارائه تسهیلات کم‌بهره احداث شده است.

وی با اشاره به ارائه تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان، گفت: در همین راستا بیش از ۳ هزار فرصت شغلی با ارائه بیش از یک هزار میلیارد تومان تسهیلات در سطح استان ایجاد شده است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر