پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

عارف:‌ شهادت می‌دهم دنیامالی در هر نقشی که برعهده گرفته موفق بوده است

عارف:‌ شهادت می‌دهم دنیامالی در هر نقشی که برعهده گرفته موفق بوده است معاون اول رئیس جمهور در مراسم تکریم و معارفه وزرای ورزش گفت: شهادت می دهم دنیامالی در هر نقشی که برعهده گرفته موفق بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور صبح امروز (سه شنبه) در مراسم تکریم و معارفه وزیر ورزش و جوانان ضمن تسلیت مناسبات ایام پیش رو، اظهار داشت: صمیمانه از آقای هاشمی برای گزارش کوتاهی که دادند و در جریان بخشی از تلاش‌های ایشان در این وزارتخانه مهم و کلیدی قرار گرفتیم تشکر می‌کنم ان‌شاءالله با توفیق الهی روبرو شوند.

 

وی عنوان کرد: به قهرمانان المپیک در پاریس تبریک عرض می‌کنم و برای عزیزان پارالمپیک آرزوی توفیقات بیشتر داریم.

 

معاون اول رئیس‌جمهور در توضیح پذیرش وزارت از سوی دنیامالی خاطرنشان کرد: ترک کردن مجلس و واگذاری خدمت به مردم کار بزرگی است به این دلیل که شما با مردم میثاق می‌بندید که کارهای آنها را پیگیری کنید. تشکر می‌کنم که ایشان پیشنهاد رئیس جمهور را قبول کردند تا دولت وفاق ملی روی کار بیاید.

 

عارف اضافه کرد: از اوایل دهه هشتاد ایشان را می‌شناسیم و شهادت می‌دهم ایشان در هر نقشی که برعهده گرفتند موفق بودند. ان شاءالله در این سنگر مهم نیز موفق خواهند بود.

 

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: از آقای دنیامالی خواهش می‌کنم هیچ وعده‌ای به مردم ندهند اما به اتکای مردم و NGOها باشند. راهبردی که ما باید دنبال کنیم چگونگی استفاده از امکانات در هر دو قسمت ورزش و جوانان باشد.

 

وی تصریح کرد: از آقای هاشمی تشکر می‌کنم که تکلیف دولت را برای چهار سال مشخص کردند. خواهش ما از آقای دنیامالی نیز این است که برای ما مشخص کنند امروز سرانه ورزش در کشور را مشخص کنند. برای مثال بررسی کنند آیا استادیوم آزادی برای جمعیت ما کفایت می‌کند یا نیاز به فضای جدید داریم؟

 

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ورزش‌های همگانی باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد، گفت: در گذشته در خصوص ورزش‌های قهرمانی چالش‌هایی داشتیم که که ضرورتی برای حضور در صحنه‌های بین المللی داریم اما امروز همه به اتفاق نظر رسیدند در این زمینه. قهرمانان ما باید در صحنه‌های بین المللی الگوی مردم و حتی الگو در نقاط دیگر جهان و معرف عقبه فرهنگی خود باشد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار