ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

نان در نانوایی‌ها بالاتر از قیمت مصوب عرضه می‌شود

نان در نانوایی‌ها بالاتر از قیمت مصوب عرضه می‌شود سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: متاسفانه واحدهای نانوایی نان را بالاتر از قیمت مصوب به مردم عرضه می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد علی اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در یک برنامه رادیویی گفت: عرضه نان بالاتر از قیمت مصوب به عنوان تخلف گران فروشی محسوب می‌شود.

 

وی در ادامه تخلف دیگر واحدهای نانوایی را کم فروشی عنوان کرد و اظهار داشت: نانوایی‌ها وزن چانه و نان را کمتر از وزن مورد پیش بینی به مردم عرضه می‌کنند.

 

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: تخلف دیگر واحدهای نانوایی اینکه نان را تحت عنوان کنجدی، خشخاشی و امثال این به مردم می‌فروشند.

 

وی افزود: علی‌رغم اینکه مشتری ممکن است رضایت نداشته باشد ولی از باب اجبار نان را دریافت می‌کند این فروش اجباری بوده و تخلف محرز است.

 

اسفنانی اظهار داشت: متأسفانه بعضی از نانوایی‌ها عرضه خارج از شبکه دارند یعنی علی رغم اینکه آرد را به قول معروف آزاد به مردم می‌فروشند اما در عدد نان‌های پخته شده محاسبه می‌کنند.

 

وی همچنین استفاده از دو کارتخوان در واحدهای نانوایی را تخلف دانست و افزود: تعزیرات حکومتی با تمامی تخلفات در این عرصه برخورد جدی خواهد کرد.

 

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: نان قوت لایموت مردم است و دولت‌ها نیز از ابتدای انقلاب به این مهم توجه جدی داشته اند.

 

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد در سایر کشورها هم دولت‌ها ملاحظه مردم را در قوت لایموت کرده و در این ارتباط یارانه پرداخت می‌کنند.

 

اسفنانی بیان داشت: در حال حاضر آردی که به نانوایی‌ها داده می‌شود قیمت این آرد یک بیست و پنجم قیمت تمام شده آن هم نمی‌شود.

 

وی عنوان کرد: دولت جدا از پرداخت یارانه به آرد به تازگی برای تأمین و جبران خسارت یا تأمین هزینه‌های نانوایی‌ها مصوب کرده به میزان پخت و فروش نان ۱۵ درصد به آن‌ها به صورت یارانه نقدی پرداخت کند.

 

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد میزان فروش نانوایی‌ها یارانه به آن‌ها پرداخته می‌شود البته این را نباید نادیده گرفت حرف حقی هم دارند که باید شنیده شود.

 

وی افزود: از سه تا چهار سال گذشته قیمت نان در کشور تغییری نکرده چرا که سیاست دولت مبنی بر این بوده که قیمت حفظ شود و از طرفی کمبود درآمدی آن‌ها از طریق یارانه ترمیم شود.

 

اسفنانی اظهار داشت: گرچه قیمت نان را هم اضافه می‌کردند ای بسا به همین اندازه که الان رسیده می‌رسید با توجه به یارانه‌های که به واحدهای نانوایی پرداخت می‌شود.

 

وی گفت: ولی منطقی‌تر اینکه وقتی تصمیم می‌گیرند قیمت نان را مشخص کنند همه فاکتورهای تأثیرگذار در قیمت نان که به عنوان هزینه برای نانوا در نظر گرفته می‌شود را لحاظ کرده و قیمت نان را مشخص کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار