هوای تهران چهار درجه سرد می‌شود احتمال تعطیلی پاساژ علاءالدین کاهش بیش از ۹۵ درصدی بارش‌ها در ۲۰ استان مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴

«انتخاب رشته کنکور» ترفند مجرم سایبری

رییس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا فراجا از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر انتخاب رشته و قبولی تضمینی در دانشگاه کلاهبرداری می کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سرهنگ رامین پاشایی گفت: همزمان با اعلام نتایج کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ و مهلت تعیین شده در خصوص انتخاب رشته دانشگاهی تبلیغات متعددی در فضای مجازی مبنی بر ارائه مشاوره‌های تحصیلی توسط مؤسسات مجاز و صاحب اعتبار در جریان می‌باشد.

 

این مقام مسئول ادامه داد: بر اساس تقویم عملیاتی این پلیس مبنی بر پیش بینی تحرکات مجرمان سایبری، بر اساس رصدهای پیش دستانه در فضای مجازی توسط کار گروه‌های عملیاتی ویژه، فردی با هویت معلوم که با انجام تبلیغات گسترده در فضای مجازی عمدتاً شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان های غیر بومی مدعی قبولی داوطلبان با هر میزان نمره و امتیاز کسب شده در دانشگاه‌های معتبر بود، شناسایی و دستگیر شد.

 

وی افزود: این فرد شیاد با سو استفاده از نام اشخاص حقیقی، حقوقی و مؤسسات مجاز و انتصاب خود به صورت جعلی به سازمان سنجش؛ با فریب متقاضیان مترصد کلاهبرداری از طعمه‌های خود بود که با حکم قضائی دستگیر شد، بر اساس تحقیقات انجام شده؛ مشخص شد آخرین مدرک تحصیلی این متهم صرفاً دیپلم بوده و هیچ گونه تخصصی در حوزه انتخاب رشته‌های دانشگاهی نداشته و این اقدام وی صرفاً به قصد کلاهبرداری بوده است.

 

سرهنگ رامین پاشایی در ادامه به داوطلبان مجاز انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ توصیه نمود: به هیچ عنوان به تبلیغات فریبنده منتشر شده در فضای مجازی توجه نکنند و در صورت نیاز به مشاوره صرفاً از طریق مؤسسات قانونی و مجاز و صاحب اعتبار اقدام کنند.

 

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا با اشاره به اینکه افراد متقاضی باید جهت کسب اطلاعات دقیق تنها از سایت sanjesh.org استفاده نمایند ، خاطر نشان کرد : عموم مردم می‌توانند در صورت مشاهده موارد مجرمانه و مشکوک موارد را از طریق سر شماره ۰۹۶۳۸۰ با پلیس فتا سراسر کشور در میان بگذارند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار