پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

دیدار رئیس‌ جمهور با فرماندهان ارتش در دافوس + عکس

رئیس‌جمهور بعد از ظهر شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش حضور یافت و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این دانشگاه با فرماندهان ارتش دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 07
کد خبر: ۲۵۶۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بازدید مسعود پزشکیان از دافوس که با حضور فرمانده کل ارتش انجام شد، بخش‌هایی از آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل قدرت پهپادی، اشراف اطلاعاتی، خودکفایی، آمادگی‌های عملیاتی و حضور مقتدرانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرز‌های زمینی، هوایی، دریایی و آب‌های بین‌المللی در قالب مستند به رئیس جمهور ارائه شد.

در این بازدید امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در سخنانی با خیر مقدم به پزشکیان، مهمترین راهبرد‌های ارتش در ارتقای اقتدار ملی را تشریح کرد.

همچنین امیر سرتیپ حسین ولیوند، فرمانده دانشگاه فرمانده دافوس ارتش، گزارشی را از مهمترین فعالیت‌های نقش‌آفرین و تعیین کننده این دانشگاه در دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از آن و رفع نیاز‌های آموزشی ارتش و نیرو‌های مسلح متناسب با تهدیدات روز ارائه کرد.

در این برنامه، فرماندهان نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش، بخشی از اقدامات راهبردی، عملیاتی، خودکفایی و آموزشی را ارائه کردند.

بازدید از مرکز بازی جنگ دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش و همچنین حضور در کلاس‌های درس این دانشگاه از دیگر برنامه‌های رئیس جمهوری در ارتش بود.

فرزندان شهید سرهنگ ابوالفضل محقق نژاد، از شهدای مدافع سلامت ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز با ذکر دلنوشته‌ای به رئیس جمهور خوشامد گفتند.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور و امیر سرلشکر موسوی در ابتدای ورود به دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند. / ایسنا

دیدار رئیس‌ جمهور با فرماندهان ارتش در دافوس + عکس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار