واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

رونمایی از شبیه‌ساز بالگرد AB-۲۱۲ در بوشهر

معاون هماهنگ‌کننده فرمانده کل ارتش گفت: ساخت شبیه‌ساز بالگرد AB-۲۱۲ توسط متخصصین داخلی نشان داد که کشورمان در عرصه ساخت این نوع تجهیزات، هیچ وابستگی به خارج کشور ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در آئین رونمایی از شبیه‌ساز بالگرد AB-۲۱۲ در بوشهر اظهار کرد: این شبیه ساز در داخل کشور ساخته شده و هر گونه تعمیر و نگهداری آن نیز توسط متخصصین داخلی انجام می شود.

 

وی افزود: پیش از این وجود این نمونه شبیه‌سازها در ارتش مربوط به قبل انقلاب بوده که ضمن این که فاقد تکنولوژی روز بوده و برای تعمیر و نگهداری آن نیز مشکلات فراوانی وجود داشت.

معاون هماهنگ‌کننده فرمانده کل ارتش تصریح کرد: ساخت شبیه‌ساز بالگرد AB-۲۱۲ نشان داد که کشورمان در عرصه تجهیزات نظامی مورد نیاز به یک استقلال دفاعی رسیده و می تواند مطابق با استانداردها و نیازهای روز، زمینه ساخت تجهیزات مورد نیاز خود را فراهم کند.

 

سیاری ادامه داد: از جمله دیگر ویژگی های تجهیزات نظامی ساخت شده در داخل کشور مانند شبیه‌ساز بالگرد AB-۲۱۲، این است که برای تعمیر و نگهداری از توان متخصصین داخلی استفاده می شود و نیازی به خارج کشور در این بخش نداریم.

رئیس ستاد مشترک ارتش اضافه کرد: تا قبل از ساخت این شبیه‌ساز کار عملی با استفاده از بالگرد انجام می شد که در کنار هزینه های بالا، خطراتی نیز متوجه آن بود.

وی ادامه داد: ساخت انواع شبیه سازها از سال ۱۳۸۸ در ارتش شکل گرفت که شبیه‌ساز زیردریایی کلاس غدیر یا سبک، شبیه‌ساز کلاس متوسط زیردریایی و شبیه‌ساز کلاس سنگین زیردریایی از اولین ساخته ها در حوزه آموزش بوده است.

سیاری گفت: به دنبال ساخت سایر شبیه‌سازها در حوزه آموزش هستیم تا بتوانیم در حوزه عمل با توان بالاتری زمینه اجرای ماموریت‌های محوله انجام شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار