پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

استان گلستان میزبان رئیس جمهور می شود

رئیس جمهور در نخستین مرحله از سفر خود به استان گلستان، وارد فرودگاه کلاله خواهد شد و پس دیدار و سخنرانی در جمع مردم شریف گنبد کاووس، عازم گرگان می شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی با همراهی برخی از اعضای هیئت دولت فردا دوشنبه در سفر دو روزه استانی به گلستان سفر می کند.

 

در جریان سفر رئیس جمهور به استان گلستان، مهمترین برنامه ها و طرح های مرتبط با توسعه استان گلستان از جمله در حوزه های بهداشت و درمان، کشاورزی، حمل و نقل، مدیریت منابع آب، انرژی، گردشگری، محیط زیست، عمران شهری و روستایی، ورزش، آموزش عالی، آموزش و پرورش، صنایع و همچنین سرمایه گذاری بخش دولتی و خصوصی تشریح می شود.

 

رئیس جمهور در نخستین مرحله از سفر خود به استان گلستان، وارد فرودگاه کلاله خواهد شد و پس دیدار و سخنرانی در جمع مردم شریف گنبد کاووس، عازم گرگان می شود.

 

جلسه توسعه، دیدار با برگزیدگان استان و افتتاح پروژه های استانی، دیدار با علمای اهل تسنن و تشیع، جلسه شورای اداری استان و شرکت در نشست خبری از جمله برنامه های رئیس جمهور در این سفر دو روزه است.

منبع:مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار