بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

گانتس: تمرکز اسرائیل باید بر روی ایران و حزب‌الله باشد

گانتس: تمرکز اسرائیل باید بر روی ایران و حزب‌الله باشد وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی از ایران و حزب‌الله لبنان به عنوان مشکل واقعی اسرائیل نام برده و خواهان تمرکز ارتش برای رویارویی با آنها شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 09
کد خبر: ۲۵۶۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر جنگ پیشین اسرائیل بنی گانتس در جریان سخنرانی در انجمن غرب آسیا در واشنگتن دی سی تصریح کرد که در حال حاضر ایران و حزب‌الله برای رژیم صهیونیستی، «مشکل واقعی» محسوب می‌شوند. 

 

وی مدعی شد: «داستان حماس یک خبر قدیمی است و داستان ایران و نائبان آن در سراسر منطقه و آن‌چه می‌خواهند انجام دهند، یک مسئله واقعی است».

 

این عضو سابق کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ادامه داد که رژیم صهیونیستی باید تمرکز خود را به سمت حزب‌الله و مرز لبنان معطوف کند و هشدار داد که «در این مورد دیر هم شده است».

 

گانتس ادامه داد «ما نیرو‌های کافی برای مواجهه با غزه داریم و باید بر روی آن‌چه که در شمال رخ می‌دهد متمرکز شویم. زمان (رویارویی) شمال فرارسیده است و در حقیقت فکر می‌کنم دیر هم شده است».

 

وی تخلیه شمال اراضی اشغالی را یک اشتباه توصیف کرد و گفت «در غزه از نقطه تعیین‌کننده مبارزه عبور کردیم. هر آن‌چه که می‌خواهیم را می‌توانیم در غزه انجام دهیم. ما باید به دنبال توافق برای خارج کردن گروگان‌هایمان باشیم، اما اگر نتوانیم در روز‌ها و هفته‌های آتی به چنین چیزی برسیم، باید به سمت شمال برویم».

 

وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی مدعی شده است که رژیم صهیونیستی «در صورت نیاز، قادر است کشور لبنان را هدف حمله» قرار دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده