افزایش بی‌سابقه مصرف گاز در پایتخت فرزین دستیار ویژه اقتصادی پزشکیان شد واردات بدون ارز دولتی؛ نسخه جدید تنظیم بازار خودرو بیانیه بازاریان اصفهان در خصوص اعلام موضع نسبت به شرایط اقتصادی بازاریان کرمانشاه: انتقاد داریم، اما از چارچوب قانون پیگیری می‌کنیم شرایط واریز وجه پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو دی ۱۴۰۴ میوه شب عید دو برابر سال قبل ذخیره شد جزئیات افزایش پلکانی حقوق ۱۴۰۵ کارمندان و بازنشستگان/ حقوق کارمندان و بازنشستگان ۲۰ تا ۴۳ درصد افزایش می‌یابد فرمول دقیق افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ واریز مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان + جزئیات  گزارش تحلیلی پیش بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ جزئیات تازه از افزایش ۳۰ درصدی حقوق در بودجه ۱۴۰۵ کاهش قیمت سکه تا ۶ میلیون تومان / جدول آخرین قیمت انواع سکه در بازار ایران جزئیات رقم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ شعب کشیک بانک‌های تهران پنجشنبه فعال هستند

پرداخت تسهیلات برای وکالتی کردن حساب‌ها ممنوع شد

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای ممنوعیت اعطای هر گونه تسهیلات قرض‌الحسنه یا ارائه اعتبار به مشتریان با نرخ سود ترجیحی به منظور وکالتی کردن حساب‌های بانکی را ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 09
کد خبر: ۲۵۶۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، بانک مرکزی در بخشنامه‌ای موضوع ممنوعیت اعطای هر گونه تسهیلات قرض‌الحسنه یا ارائه اعتبار به مشتریان با نرخ سود ترجیحی به منظور وکالتی کردن حساب‌های بانکی را ابلاغ کرد.

 

در این بخشنامه که در تاریخ ۲۷ مرداد ماه صادر شده، آمده است: «به استحضار می‌رساند اخیراً مشاهده شده که برخی از بانک‌ها و مؤسسات اعتباری اقدام به انجام تبلیغات گسترده به منظور وکالتی نمودن حساب بانکی به همراه بهره‌مندی از تسهیلات قرض الحسنه و با ارائه اعتبار به مشتریان با نرخ‌های سود ترجیحی نموده‌اند.

 

شایان ذکر است با توجه به محدودیت منابع مالی در اختیار و کثرت تقاضای تسهیلات بانکی، اولویت در پرداخت تسهیلات بانکی با محوریت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تسهیلات موضوع قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت قانون جهش تولید مسکن و… است و هر گونه اعطای تسهیلات بدون در نظر گرفتن اولویت‌های یاد شده فاقد وجاهت بوده و مورد پذیرش نیست.

 

تصریح می‌نماید عملکرد آن بانک / ‏‬ مؤسسه اعتباری در پرداخت تسهیلات تکلیفی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و چنانچه نتایج حاصله حاکی از عملکرد نامطلوب توأم با اعطای تسهیلات به روش صدرالاشاره باشد اقدامات انضباطی و نظارتی مقتضی علیه آن بانک مؤسسه اعتباری و اعضای هیئت مدیره ذی‌ربط معمول خواهد شد.

 

تاکید می‌گردد موضوع مطروحه از تاریخ این بخشنامه لازم‌الاجرا بوده فلذا خواهشمند است دستور فرمائید با لحاظ مفاد بخشنامه ٩٦ / ١٤٩١٥٣ مورخ ۱۳۹٦/٠٥/١٦ مراتب به تمامی واحدهای ذی‌ربط آن بانک مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق به عمل آید.»/ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار