پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

سرلشکر باقری: طرح‌های دولت و سپاه بخاطر تأمین مالی تعطیل نمی‌شود

سرلشکر باقری: طرح‌های دولت و سپاه بخاطر تأمین مالی تعطیل نمی‌شود رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه تحمل بیشتری در بحث تامین مالی طرح‌ها دارد و اگر دولت به هر دلیلی در پرداخت هزینه‌ها دچار تاخیر شود، کار به تعطیلی نمی‌کشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 10
کد خبر: ۲۵۶۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در حاشیه بازدید از طرح‌ها و توانمندی‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با اشاره به اینکه این قرارگاه حاصل ابتکار سپاه در بکارگیری بخشی از توان مهندسی دوران دفاع مقدس است، اظهار داشت: «قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا امروز به یک بازوی توانمند و یک مشت پر و قدرتمند برای رهبر انقلاب و دولت‌های جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است.»

 

به گفته رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، یکی از ویژگی‌های قرارگاه تحمل بیشتر در بحث تأمین مالی طرح‌هاست و اگر دولت به هر دلیلی در پرداخت هزینه‌ها دچار تأخیر شود کار به تعطیلی نمی‌کشد.

 

سرلشکر باقری در ادامه با بیان اینکه امسال قرارگاه پیشرفت‌های قابل توجهی نسبت به سال گذشته داشته، گفت: طرح‌های قرارگاه با هدف توسعه کشور و محرومیت زدایی، با رعایت استانداردهای لازم و کیفیت بالا در حال اجراست و در اجرای آن هم نیروی مردمی با استعداد بالا در حال بکارگیری است.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا این طرح‌های سنگین را در مناطق مرزی، محروم و دارای خطر که دیگر مجریان کشور کمتر به حضور در آنجا و انجام طرح‌های سازندگی رغبت دارند، انجام می‌دهد، یادآور شد: این اتفاق در هماهنگی کامل قرارگاه با نیروهای مدافع و رزمی ارتش و سپاه در جریان است.

 

سرلشکر باقری در ادامه یادآور شد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در حال حاضر جوانان دانشجوی کشور را به واسطه برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت با مجموعه و اقدامات خود آشنا می‌کند و حتی آنان را به واسطه بکارگیری در شرکت‌های دانش بنیان در فعالیت‌های خود سهیم می‌کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار