پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

وزیر دفاع: به نقطه‌ای از بازدارندگی رسیده‌ایم که گزندی کشور ما را تهدید نمی‌کند

وزیر دفاع با اشاره به طرح شکست خورده دشمنان برای تشکیل ائتلاف دریایی، گفت: به نقطه‌ای از بازدارندگی رسیده‌ایم که گزندی کشور ما را تهدید نمی‌کند، اما این موضوع هشداری است که ما ساز و کار توسعه امنیت در حوزه دریا را با اهتمام بیشتری دنبال کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دربازدید از رده های صنایع دریایی وزارت دفاع، رسیدن به فناوری های پیشرفته و پیچیده در عرصه پیشرانه و موتور را از دستاوردهای سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع بر شمرد و اظهار داشت: حرکت در لبه فناوری و تطبیق تولیدات در سطح استانداردهای پذیرفته شده بین المللی مهمترین شاخصه تولیدات دریایی در وزارت دفاع است.

 

وزیر دفاع با اشاره به موقعیت ژئوپولتیک جمهوری اسلامی ایران و اهمیت آب های آزاد در ایران، افزود: قدرت آفرینی و تولید اقتدار دریایی همسو با سایر مؤلفه های دفاعی در عرصه زمینی و هوایی و الکترونیک از اهمیت بسزایی برخوردار است.

 

امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به طرح شکست خورده دشمن مبنی بر ائتلاف دریایی، خاطرنشان کرد: ما امروز به نقطه ای از بازدارندگی در تمامی حوزه های رزم رسیده ایم که به حمد الله گزندی کشور مارا تهدید نمی کند؛ اما این موضوع هشداری است که ما ساز و کار توسعه امنیت در حوزه دریا را با اهتمام بیشتری دنبال کنیم.

 

وزیر دفاع با بیان اینکه صنایع دریایی ما امروز از وضعیت مناسبی برخوردار است، اظهار داشت: نخبگان و پژوهشگران عرصه صنعت دفاعی باید با آینده پژوهی، تهدیدات آینده را بررسی و طرح های لازم را در اختیار دست اندرکاران قرار دهند.

 

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه دامنه تهدیدات هر روز و به انحاء گوناگون در حال تغییر است، اظهار داشت: خلاقیت و نوآوری شرط لازم حرکت در مسیر تولید امنیت است و این مسیر بایستی با جدیت ادامه داشته باشد.

 

وزیر دفاع با بیان اینکه صنعت دفاعی امروز در جایگاه رفیعی ایستاده است تصریح کرد: تبدیل تحریم به فرصت با تکیه بر تخصص سرمایه های ارزشمند انسانی و دانش بومی صنعت دفاعی را به یک صنعت بالنده، پویا و کارآمد مبدل ساخته و این مسیر با قوت بیشتر ادامه خواهد یافت.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار