میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد مبتلایان به ایدز و حاملان ویروس HIV از سربازی معاف دائم می‌شوند انهدام باند ۵ نفره فرا استانی سرقت طلاجات شهروندان پیش‌بینی هوای تهران پنج روز آینده رکورد زنی اختلافات زن و شوهر‌ها/ ۸۰ درصد تماس‌گیرندگان با مشاوران بهزیستی زن هستند اینستاگرام انتشار ویدئو‌های طولانی و افقی را آزمایش می‌کند سوئد استفاده کارمندان دولت از ChatGPT و Claude را ممنوع کرد شیوه جدید دریافت دارو‌های خاص با کدرهگیری پیامکی آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان سال جاری برگزار می‌شود؟ بیل گیتس: دو دهه آینده از پرآشوب‌ترین دوره‌های تاریخ بشر خواهد بود / دو دهه پرتلاطم پیش از تحقق وعده‌های هوش مصنوعی

۲ ایستگاه متروی تهران آخر هفته مسافر نمی‌پذیرد

۲ ایستگاه متروی تهران آخر هفته مسافر نمی‌پذیرد مدیر ارشد خط یک شرکت بهره‌برداری مترو تهران گفت: با توجه به ادامه عملیات بهسازی بستر بالاستی خط یک مترو تهران، مسافرگیری حدفاصل ایستگاه علی‌آباد تا جوانمرد قصاب در روز‌های پنجشنبه ۲۲ و جمعه ۲۳ شهریور ماه انجام نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 11
کد خبر: ۲۵۷۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کامران آزادی عصر چهارشنبه به حفظ خدمات‌رسانی خط یک هم‌زمان با اجرای پروژه بهسازی و اهتمام به کمترین میزان تعطیلی ایستگاه‌ها به عنوان یکی از مهمترین پیچیدگی‌ها و حساسیت‌های اجرای این پروژه اشاره کرد و افزود: تاکنون ۱۴۰۴ متر از عملیات بهسازی ۱۳ کیلومتر (مجموع رفت و برگشت) بستر بالاستی خط یک مترو تهران که به‌منظور افزایش ایمنی و حفظ کیفیت حرکت قطار‌ها انجام می‌شود، به پایان رسیده است.

وی تصریح کرد: با توجه به گذشت بیش از ۲ دهه از فعالیت خط یک مترو، اهمیت نوسازی بستر بالاستی بسیار حائز اهمیت است، زیرا در کنار ارتقای ایمنی می‌تواند تاثیر مثبتی بر سرعت حرکت قطار‌ها داشته باشد.

آزادی گفت: اکنون هر شب پس از پایان ساعت بهره‌برداری، عملیات بهسازی انجام می‌شود، اما با توجه به زمان کوتاهی که تا شروع ساعت خدمات‌رسانی مترو داریم، سرعت کار کاهش پیدا می‌کند.

آزادی با اشاره به مدت زمان کوتاهی که هر شب برای بهسازی وجود دارد، گفت: هر شب ۳۶ متر نوسازی خط انجام می‌شود، اما با ایجاد محدودیت حدفاصل ایستگاه‌های علی‌آباد و جوانمرد قصاب در روز‌های پنجشنبه ۲۲ و جمعه ۲۳ شهریور ماه، شرایطی فراهم می‌شود که روند کار بهسازی سرعت بیشتری بگیرد و همه تلاش ما این است که با حفظ کیفیت و ایمنی، این پروژه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پایان برسانیم.

مدیر ارشد خط یک شرکت بهره‌برداری مترو تهران ضمن قدردانی از صبر و همراهی مسافران در طول مدت زمان انجام این پروژه افزود: هماهنگی‌های لازم با شرکت اتوبوسرانی برای تأمین ناوگان جایگزین و جابجایی مسافران در مسیر‌هایی که به علت بهسازی تعطیل می‌شوند، انجام شده است.

خط یک مترو تهران از میدان تجریش آغاز و تا منطقه کهریزک امتداد دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار