واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

اظهارات ضد ایرانی وزیر امور خارجه بحرین در نشست منامه

نمایندگان بیش از ۶۰ کشور از جمله عربستان سعودی روز دوشنبه در بحرین به گفت‌وگو نشستند تا در مورد امنیت دریایی پس از حمله به تانکرها و تاسیسات نفتی عربستان سعودی، بحث کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر امور خارجه بحرین در این کنفرانس گفت: امنیت هوایی و دریایی در صدر دستور کار سیاست‌گذاری در منطقه قرار دارد. ما باید موضع جمعی اتخاذ کنیم. تا اقدامات لازم را برای محافظت از ملت خود در برابر کشورهای سرکش انجام دهیم.

 

وزیر امور خارجه آمریکا در پیامی به نمایندگان، درباره تهدید برنامه هسته‌ای ایران هشدار داد.

 

وی گفت: این جلسه در یک لحظه مهم در تاریخ انجام می‌شود. گسترش سلاح‌های کشتار جمعی، چه از طریق هوا و دریا ، تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی است.

 

شیخ خالد بن احمد آل خلیف در ادامه افزود: همه ما باید متعهد به اقدامات لازم برای متوقف کردن کشورهایی باشیم که همچنان به دنبال ایجاد خطری برای امنیت جهانی ما هستند. 

 

وزارت امور خارجه بحرین گفت: این نشست فرصتی برای تبادل نظر در مورد نحوه مقابله با تهدیدهای ایرانی و تضمین آزادی ناوبری است.

 

پس از حملات علیه نفتکش‌ها ایالات متحده دست به ایجاد یک ائتلاف دریایی زد کشورهای متعددی از حضور در این ائتلاف خودداری کردند؛ چرا که این ائتلاف خطر درگیری با ایران را افزایش می‌داد. از سویی دیگر اسراییل، عربستان، امارات و انگلستان و استرالیا برای حضور در این ائتلاف اعلام آمادگی کردند. نشست  بحرین در ادامه نشست ورشو در راستای مقابله با تهدید از سوی ایران برگزار می‌شود.  

 

منبع: ایلنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار