هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها

برقراری تماس تلفنی زندانیان ممنوع نیست

سخنگوی قوه قضائیه در مورد تماس تلفنی زندانیان با خارج از زندان گفت: اصل تماس ممنوع نیست اما برای به حداقل رساندن عوارض تماس با زندان، تمهیداتی در نظر گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین اسماعیلی در مورد تماس تلفنی زندانیان با خارج از زندان گفت: اصل تماس به خارج از زندان ممنوع نیست.

 

وی گفت: زندانیان می‌توانند با اعضای خانواده تماس گرفته و با افراد درجه یک خود در ارتباط باشند، اما گاهاً در برخی از احوالپرسی‌ها مطالب غیرواقعی و کذب مطرح می‌شود که این موارد خارج از زندان ضبط و به مراکز مورد نظر زندانیان برای بازنشر آنها داده می‌شود و این تماس‌های غیرواقعی و کذب دراختیار فضای مجازی قرار داده می‌شود.

 

اسماعیلی گفت: اقدامی در سازمان زندان‌ها در این زمینه انجام شده که به هر زندانی گفته شده  شماره‌های خانواده و اعضای درجه یک خود را در اختیار زندان قرار دهند، این شماره‌ها صرفا در سامانه‌ خاصی که طراحی شده، ثبت می شود و زندانیان فقط با این شماره‌ها امکان تماس خواهند داشت تا به این ترتیب عوارض تماس با زندان به حداقل برسد. 

 

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: برای زندانیانی که جرم سنگین نیز دارند، برابر آئین‌نامه زندان‌ها، نمی‌توانند به طرق مختلف تلفن را به صورت غیرمجاز وارد کنند که برای این موضوع نیز برنامه ای در دستورکار سازمان زندان‌ها قرار دارد. 

 

وی افزود: نفس تماس با خارج از زندان از طریق تلفن‌هایی که دراختیارشان قرار داده می‌شود امری رایج در نظام زندانبانی ما بوده چراکه هدف از تماس زندانیان برقراری ارتباط با خانواده و اعضای درجه یک‌شان است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار