وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

سخنگوی قوه قضائیه: نتیجه نهایی پرونده ترور ۲ قاضی به زودی مشخص می‌شود

سخنگوی قوه قضائیه: نتیجه نهایی پرونده ترور ۲ قاضی به زودی مشخص می‌شود سخنگوی قوه قضائیه گفت: نتیجه نهایی در خصوص بررسی‌های پرونده شهادت ۲ قاضی عالی رتبه کشور حجج الاسلام رازینی و مقیسه بزودی اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 06
کد خبر: ۲۷۰۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده شهادت دو قاضی برجسته دیوان عالی کشور با بیان اینکه اسلحه فرد جانی دارای ۹ گلوله بود، افزود: ۶ گلوله از این اسلحه شلیک شده است که دو گلوله به پیکر شهید رازینی، یک گلوله به پیکر شهید مقیسه اصابت کرده همچنین یک گلوله به کتاب قانون، یک گلوله هم به سرگرد رسولی محافظ اصابت میکند و او مجروح میشود که اکنون در بیمارستان بستری است و گلوله ششم را هم به خود شلیک کرده و این موضوع نشان میدهد که با تلاش افراد در محل، امکان استفاده از گلوله‌های دیگر را پیدا نکرده است.

اصغر جهانگیر افزود: کارشناسان در حال بررسی همه جانبه این پرونده هستند و به محض اطلاعات جدید اطلاع رسانی بیشتری خواهد شد.

وی گفت: یک قبضه اسلحه وقوع جرم دارای ٩ گلوله بود که ۶ گلوله آن استفاده شد و فرد تروریست گلوله ششم را به خود شلیک کرده و فرصت استفاده از سه گلوله دیگر را نداشته است.

جهانگیر تصریح کرد: گزارش پلیس آگاهی حکایت از این است که از اسلحه قبلا استفاده شده و اطلاعات آن در دست بررسی است که بعدا اعلام می‌شود.

وی با بیان اینکه تروریست نفوذی بوده گفت: ارتباط وی با جریان‌های گروهکی محرز شده و تحقیقات تکمیلی در حال انجام است که نتایج نهایی اعلام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قاطعیت و مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی از دلایل ترور این شهیدان بوده است ادامه داد: افرادی مرتبط با این پرونده دستگیر شده‌اند و تحقیقات در جریان است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار