پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

برخورد کشتی خارجی با یک شناور در آب‌های کیش | سرنوشت خدمه عربستانی + جزئیات

برخورد کشتی خارجی با یک شناور در آب‌های کیش | سرنوشت خدمه عربستانی + جزئیات معاون امور دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: شناور‌های ناجی مراکز کنترل هرمزگان یک فروند کشتی خارجی با ۱۲ خدمه را در ۲۴ مایلی آب‌های کیش از غرق شدن حتمی نجات دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 14
کد خبر: ۲۵۷۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل مکی‌زاده در تشریح جزئیات نجات یک فروند کشتی خارجی در ۲۴ مایلی جزیره کیش اظهار کرد: یک فروند کشتی خارجی جنرال کارگو با بار لوله‌های فولادی و همچنین ۱۲ خدمه و سرنشین از عربستان عازم کشور امارات بود که با یک فروند شناور خارجی دیگر برخورد و دچار سانحه شد.

وی ادامه داد: پس از اعلام وقوع سانحه برای این کشتی از سوی مرکز کنترل دریایی جزیره کیش، سرنشینان این کشتی توسط ناجی مرکز کنترل دریایی در ۲۴ مایلی آّب‌های کیش نجات یافتند.

معاون دریایی بنادر و دریانوردی هرمزگان در توضیحات بیشتر این حادثه دریایی گفت: به دلیل اینکه وقوع سانحه در ساعت دو بامداد بلافاصله با تلاش و پیگیری شبانه روزی مرکز Mrcc و واحد بررسی سوانح و کنترل دریایی، اقدامات لازم صورت گرفت و سرنشینان کشتی سانحه دیده با سلامت کامل به کشتی دوم منتقل شدند.

مکی‌زاده یادآور شد: با وجود احتمال خطر غرق شدن شناور یادشده با خطر‌های پیش رو سرانجام با هماهنگی با مالک کشتی یاد شده، این شناور امروز با شرایط ایمن و کمترین خطر توسط یدک‌کش از آب‌های سرزمینی ایران به امارات رهسپار و از یک سانحه ملی در آبراه‌های کشور جلوگیری شد.

وی هماهنگی و تلاش‌های با مالک کشتی و جابه‌جایی سرنشینان، هماهنگی با شرکت کشتیرانی مربوطه، ارسال یدک‌کش از بندر شهید رجایی به منطقه حادثه برای محافظت از این کشتی تجاری و سایر اقدامات تأمینی را بخش مهمی از اقدامات مرکز Mrcc بندرعباس برای نجات این کشتی تجاری عنوان کرد.

معاون دریایی بنادر و دریانوردی هرمزگان اضافه کرد: لازم به یادآوری است که مالک نیز یک یدک‌کش برای اعزام به منطقه اعزام کرد و شناور سانحه دیده با همان یدک‌کش اعزامی مالک جابه‌جا شد، اما مهم‌ترین اصل این سانحه هماهنگی قابل توجه mrcc و امور دریایی استان هرمزگان بود. / مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار