ارتباط رسانه های اجتماعی با اختلالات خوردن در کودکان-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

ارتباط رسانه های اجتماعی با اختلالات خوردن در کودکان

یک مطالعه جدید هشدار می دهد که صرف زمان زیاد در رسانه های اجتماعی خطر ابتلا به اختلالات خوردن را در کودکان و نوجوانان افزایش می دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 15
کد خبر: ۲۵۷۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، محققان اخیراً گزارش دادند که هر یک ساعت اضافی از کل زمان استفاده از صفحه نمایش یا استفاده از رسانه‌های اجتماعی این احتمال را افزایش می‌دهد که یک کودک یا نوجوان دو سال بعد علائم اختلال خوردن را داشته باشد.

 

به گفته محققان، این علائم شامل نگرانی در مورد افزایش وزن، ارتباط اعتماد به نفس به خاطر وزن و پرخوری است. سایر موارد شامل ورزش بیش از حد، محدود کردن کالری، استفراغ، یا مصرف قرص‌های آب، مُلین‌ها یا قرص‌های لاغری است.

 

دکتر «جیسون ناگاتا»، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار اطفال در دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «رسانه‌های اجتماعی مقایسه مداوم با همسالان و قرار گرفتن در معرض ایده‌آل‌های بدن دست‌نیافتنی را ترویج می‌کنند».

 

ناگاتا در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «این شرایط می‌تواند به نارضایتی از بدن خود، کاهش عزت نفس و تلاش‌های ناسالم برای کنترل وزن منجر شود، که همه اینها خطر ابتلاء به اختلالات خوردن و سایر مشکلات سلامت روان را افزایش می‌دهد.»

 

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ کودک ۹ تا ۱۴ ساله را که بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ جمع آوری شده بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

 

به گفته محققان، نتایج نشان داد که میانگین استفاده از رسانه‌های اجتماعی و زمان استفاده از صفحه نمایشگر خطر ابتلاء به اختلالات خوردن را افزایش می‌دهد.

 

ناگاتا در پایان گفت: «نوجوانان باید رسانه‌های اجتماعی را که اختلالات خوردن و مقایسه‌های ظاهری را تشویق می‌کنند محدود کنند.»/ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار