ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

ارتباط رسانه های اجتماعی با اختلالات خوردن در کودکان

یک مطالعه جدید هشدار می دهد که صرف زمان زیاد در رسانه های اجتماعی خطر ابتلا به اختلالات خوردن را در کودکان و نوجوانان افزایش می دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 15
کد خبر: ۲۵۷۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، محققان اخیراً گزارش دادند که هر یک ساعت اضافی از کل زمان استفاده از صفحه نمایش یا استفاده از رسانه‌های اجتماعی این احتمال را افزایش می‌دهد که یک کودک یا نوجوان دو سال بعد علائم اختلال خوردن را داشته باشد.

 

به گفته محققان، این علائم شامل نگرانی در مورد افزایش وزن، ارتباط اعتماد به نفس به خاطر وزن و پرخوری است. سایر موارد شامل ورزش بیش از حد، محدود کردن کالری، استفراغ، یا مصرف قرص‌های آب، مُلین‌ها یا قرص‌های لاغری است.

 

دکتر «جیسون ناگاتا»، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار اطفال در دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «رسانه‌های اجتماعی مقایسه مداوم با همسالان و قرار گرفتن در معرض ایده‌آل‌های بدن دست‌نیافتنی را ترویج می‌کنند».

 

ناگاتا در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «این شرایط می‌تواند به نارضایتی از بدن خود، کاهش عزت نفس و تلاش‌های ناسالم برای کنترل وزن منجر شود، که همه اینها خطر ابتلاء به اختلالات خوردن و سایر مشکلات سلامت روان را افزایش می‌دهد.»

 

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ کودک ۹ تا ۱۴ ساله را که بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ جمع آوری شده بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

 

به گفته محققان، نتایج نشان داد که میانگین استفاده از رسانه‌های اجتماعی و زمان استفاده از صفحه نمایشگر خطر ابتلاء به اختلالات خوردن را افزایش می‌دهد.

 

ناگاتا در پایان گفت: «نوجوانان باید رسانه‌های اجتماعی را که اختلالات خوردن و مقایسه‌های ظاهری را تشویق می‌کنند محدود کنند.»/ مهر

ارسال نظر