اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است!

حمله گسترده حزب الله با موشک مخوف برکان به سرزمین‌های اشغالی

منابع صهیونیست از ویرانی گسترده و قطعی برق شهرک متولا در شمال سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 19
کد خبر: ۲۵۷۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، منابع صهیونیست از حمله بی سابقه حزب الله لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

بر این اساس، نشریه یدیعوت آحارونوت با اشاره به حمله گسترده موشکی حزب الله نوشت: شهرک متولا بر اثر سقوط موشک‌های سنگین اکنون شاهد قطعی گسترده برق است.

شهردار این شهرک به رسانه‌های صهیونیست گفت: ما شاهد تخریب گسترده، آتش سوزی و آسیب مستقیم به ساختمان‌های این شهرک هستیم که از ابتدای منازعه چنین چیزی سابقه نداشته است.

منابع صهیونیست اذعان دارند موشک‌های برکان حزب الله به شهرک متولا برخورد کرده و علاوه بر تاریکی سراسری، خسارات گسترده‌ای را نیز به این منطقه وارد کرده است.

یک منبع آگاه صهیونیست که نخواست نامش فاش شود از اصابت ۶ تا ۸ موشک برکان به منطقه متولا و ویرانی گسترده این شهرک خبر داد.

مقامات صهیونیست تاکنون درباره تلفات انسانی این حمله گزارشی منتشر نکرده‌اند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار