وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

عراقچی با خانواده محمدرضا نوری دیدار کرد + جزئیات

عراقچی با خانواده محمدرضا نوری دیدار کرد + جزئیات خانواده مدافع حرم محمدرضا نوری در دیدار و گفتگو با وزیر امور خارجه ضمن تشریح پرونده اسارت او، ابراز امیدواری کردند: با پیگیری دستگاه دیپلماسی، این شهروند ایرانی به کشور بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 21
کد خبر: ۲۵۷۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پدر و همسر محمدرضا نوری (ابوعباس) در خصوص پیگیری پرونده ایشان با دکتر عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کردند.

در همین خصوص خانم بشریٰ سعد همسر محمدرضا نوری در حساب شخصی خود در ایکس نوشت: بحمدالله همراه پدر همسرم، دیداری با آقای دکتر عراقچی داشتیم. توضیحاتی در خصوص پرونده اسارت همسرم آقای ⁧محمدرضا نوری به ایشان دادیم که مفید بود و قول پیگیری دادند.

همسر محمدرضا نوری همچنین نوشت: ‏از وزیر محترم برای اینکه وقت گذاشتند و سخن ما را شنیدند، ممنونیم. امیدواریم اینک رئیس دستگاه دیپلماسی و بویژه آقای رییس جمهور مجدانه پیگیر پرونده باشند تا هر چه سریع‌تر و قبل از آنکه دیر شود، این ⁧ فرزند ایران ⁩به کشور باز گردد.

 خانواده محمدرضا نوری ۲۴ اردیبهشت سال جاری نیز با وزیر خارجه فقید شهید حسین امیرعبداللهیان دیدار کردند.

وزیر امور خارجه فقید نیز در این دیدار با اشاره به وظیفه ذاتی دستگاه دیپلماسی برای حمایت از حقوق کنسولی ایرانیان در اقصی نقاط جهان، بر اهتمام ویژه مسئولین کشور به خصوص دستگاه دیپلماسی برای پیگیری پرونده آقای محمد رضا نوری تاکید کرد.

شهید امیرعبداللهیان همچنین ضمن تشریح تلاش‌های صورت گرفته تاکنون در این خصوص، خطاب به پدر و همسر آقای نوری تصریح کرد: دستگاه دیپلماسی از هیچ تلاشی برای کمک و مساعدت به آقای نوری و تسریع در روند آزادی و انتقال ایشان به کشور فروگذار نخواهد کرد.

محمدرضا نوری شهروند و نظامی ایرانی در تاریخ سوم فروردین ۱۴۰۲ در منطقه «زیونه» بغداد توسط کماندو‌های آمریکایی ربوده شد و تاکنون در اسارت نیرو‌های آمریکایی در عراق است.

نیرو‌های آمریکایی با ادعای مشارکت محمدرضا نوری در قتل یک شهروند آمریکایی به نام «استیون ادوار ترول» او را ربوده و حتی در منطقه «کراده» بغداد دادگاه را برگزار می‌کنند، در حالی که مطابق اسناد متقن و شفاف در زمان قتل این شهروند آمریکایی، محمدرضا نوری در فرودگاه نجف بوده و تصاویر و اسناد هویتی‌اش در گیت فرودگاه نجف ثبت و این مدارک ضمیمه پرونده شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار