دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ایمن‌سازی ۳۹۴ مدرسه تهران تا شعاع ۲۰۰ متری

مدیرکل حمل‌و‌نقل شهرداری تهران درباره اقدامات شهرداری تهران برای ایمن‌سازی مدارس گفت: ۳۹۴ مدرسه تا شعاع ۲۰۰ متری مدارس ایمن‌سازی شده است و ۶ جرثقیل سنگین برای روان‌سازی ترافیک در معابر مستقر کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۷۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه ستاد استقبال از مهر صبح امروز با حضور علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران، احمد قیومی؛ فرماندار تهران، محسن هرمزی؛ معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران، مجتبی شفیعی؛ دبیر شورای عالی ترافیک، ابوالفضل موسی‌پور؛ رییس پلیس راهور تهران بزرگ، مؤمنی؛ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ و جمعی از مدیران شهرداری صبح امروز در مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران برگزار شد. 

 

در این جلسه، گزارش نهایی اقدامات کمیته و کارگروه‌های تخصصی توسط اداره کل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران قرائت شد. 

 

مهدی گلشنی؛ مدیرکل حمل و نقل شهرداری تهران در این جلسه با اشاره به ایمن‌سازی مدارس اظهار کرد: 394 مدرسه تا شعاع 200 متری مدارس ایمن‌سازی شده است و 6 جرثقیل سنگین برای روان‌سازی ترافیک در معابر مستقر کردیم. 

 

وی ادامه داد: برای ارتقای کیفیت حمل‌و‌نقل عمومی نیز 2100 اتوبوس امروز فعال می‌شوند و در خطوط منتهی به مدارس و دانشگاه‌ها نیز اتوبوس ویژه مستقر شده است.

 

محمدی‌نژاد؛ مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه مترو به مدت یک هفته برای دانش‌آموزان و دانشجویان رایگان است، اظهار کرد: پله‌های برقی و آسانسورها آماده خدمات‌رسانی هستند و سر فاصله حرکت قطارها به‌صورت پیک حضور مسافران در نظر گرفته شده است. 

 

به گفته وی، 142 رام قطار امروز در مدار خدمت‌رسانی است. /تسنیم

ارسال نظر