توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد

ایمن‌سازی ۳۹۴ مدرسه تهران تا شعاع ۲۰۰ متری

مدیرکل حمل‌و‌نقل شهرداری تهران درباره اقدامات شهرداری تهران برای ایمن‌سازی مدارس گفت: ۳۹۴ مدرسه تا شعاع ۲۰۰ متری مدارس ایمن‌سازی شده است و ۶ جرثقیل سنگین برای روان‌سازی ترافیک در معابر مستقر کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۷۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه ستاد استقبال از مهر صبح امروز با حضور علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران، احمد قیومی؛ فرماندار تهران، محسن هرمزی؛ معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران، مجتبی شفیعی؛ دبیر شورای عالی ترافیک، ابوالفضل موسی‌پور؛ رییس پلیس راهور تهران بزرگ، مؤمنی؛ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ و جمعی از مدیران شهرداری صبح امروز در مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران برگزار شد. 

 

در این جلسه، گزارش نهایی اقدامات کمیته و کارگروه‌های تخصصی توسط اداره کل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران قرائت شد. 

 

مهدی گلشنی؛ مدیرکل حمل و نقل شهرداری تهران در این جلسه با اشاره به ایمن‌سازی مدارس اظهار کرد: 394 مدرسه تا شعاع 200 متری مدارس ایمن‌سازی شده است و 6 جرثقیل سنگین برای روان‌سازی ترافیک در معابر مستقر کردیم. 

 

وی ادامه داد: برای ارتقای کیفیت حمل‌و‌نقل عمومی نیز 2100 اتوبوس امروز فعال می‌شوند و در خطوط منتهی به مدارس و دانشگاه‌ها نیز اتوبوس ویژه مستقر شده است.

 

محمدی‌نژاد؛ مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه مترو به مدت یک هفته برای دانش‌آموزان و دانشجویان رایگان است، اظهار کرد: پله‌های برقی و آسانسورها آماده خدمات‌رسانی هستند و سر فاصله حرکت قطارها به‌صورت پیک حضور مسافران در نظر گرفته شده است. 

 

به گفته وی، 142 رام قطار امروز در مدار خدمت‌رسانی است. /تسنیم

ارسال نظر