خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود

افشاگری نماینده رباط کریم از فساد در رأس یکی از ادارات دولتی

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس گفت: این عده با سوء استفاده از موقعیت خود، ثروت هنگفتی اندوخته و حتی در برخی مناطق استان تهران اقدام به ساخت آلونک‌هایی به نام خود کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۸۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس گفت: این عده با سوء استفاده از موقعیت خود، ثروت هنگفتی اندوخته و حتی در برخی مناطق استان تهران اقدام به ساخت آلونک‌هایی به نام خود کرده‌اند.

حسن قشقاوی اظهار داشت: به نظر می‌رسد، نهاد‌های نظارتی به فساد اداری در برخی ادارات بی‌توجه هستند.

وی با اشاره به وضعیت حوزه انتخابیه شهرستان‌های رباط کریم و بهارستان، فساد مالی و اداری را از جمله نگرانی‌های جدی مردم دانست و گفت: نهاد‌های نظارتی باید نقش فعال‌تر و موثرتری در مبارزه با فساد ایفا کنند و به دغدغه‌های جدی مردم در این زمینه پاسخ دهند.

وی با اشاره به نمونه‌ای از این فسادها، از وجود افرادی در رأس یکی از ادارات دولتی خبر داد که با وجود داشتن اتهامات مالی و دارایی‌های هنگفت، همچنان به کار خود ادامه می‌دهند.

نماینده مردم شهرستان‌های رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این عده با سوء استفاده از موقعیت خود، ثروت هنگفتی اندوخته و حتی در برخی مناطق استان تهران اقدام به ساخت آلونک‌هایی به نام خود کرده‌اند.

قشقاوی همچنین به آزادی مشکوک این افراد پس از دستگیری اشاره کرد و گفت: این عده در گذشته نیز به اتهاماتی مشابه دستگیر شده بودند، اما به سرعت آزاد می‌شوند. این اتفاقات، پرسش‌های جدی درباره عملکرد نهاد‌های نظارتی و شفافیت در امور مالی مدیران دولتی ایجاد کرده است و به نظر می‌رسد، نهاد‌های نظارتی به فساد اداری در برخی ادارات بی‌توجه هستند.

وی بر ضرورت برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی تاکید کرد و از دستگاه‌های قضائی و نظارتی خواست تا با جدیت به این پرونده‌ها رسیدگی کنند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر