سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

افشاگری نماینده رباط کریم از فساد در رأس یکی از ادارات دولتی

افشاگری نماینده رباط کریم از فساد در رأس یکی از ادارات دولتی نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس گفت: این عده با سوء استفاده از موقعیت خود، ثروت هنگفتی اندوخته و حتی در برخی مناطق استان تهران اقدام به ساخت آلونک‌هایی به نام خود کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۸۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس گفت: این عده با سوء استفاده از موقعیت خود، ثروت هنگفتی اندوخته و حتی در برخی مناطق استان تهران اقدام به ساخت آلونک‌هایی به نام خود کرده‌اند.

حسن قشقاوی اظهار داشت: به نظر می‌رسد، نهاد‌های نظارتی به فساد اداری در برخی ادارات بی‌توجه هستند.

وی با اشاره به وضعیت حوزه انتخابیه شهرستان‌های رباط کریم و بهارستان، فساد مالی و اداری را از جمله نگرانی‌های جدی مردم دانست و گفت: نهاد‌های نظارتی باید نقش فعال‌تر و موثرتری در مبارزه با فساد ایفا کنند و به دغدغه‌های جدی مردم در این زمینه پاسخ دهند.

وی با اشاره به نمونه‌ای از این فسادها، از وجود افرادی در رأس یکی از ادارات دولتی خبر داد که با وجود داشتن اتهامات مالی و دارایی‌های هنگفت، همچنان به کار خود ادامه می‌دهند.

نماینده مردم شهرستان‌های رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این عده با سوء استفاده از موقعیت خود، ثروت هنگفتی اندوخته و حتی در برخی مناطق استان تهران اقدام به ساخت آلونک‌هایی به نام خود کرده‌اند.

قشقاوی همچنین به آزادی مشکوک این افراد پس از دستگیری اشاره کرد و گفت: این عده در گذشته نیز به اتهاماتی مشابه دستگیر شده بودند، اما به سرعت آزاد می‌شوند. این اتفاقات، پرسش‌های جدی درباره عملکرد نهاد‌های نظارتی و شفافیت در امور مالی مدیران دولتی ایجاد کرده است و به نظر می‌رسد، نهاد‌های نظارتی به فساد اداری در برخی ادارات بی‌توجه هستند.

وی بر ضرورت برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی تاکید کرد و از دستگاه‌های قضائی و نظارتی خواست تا با جدیت به این پرونده‌ها رسیدگی کنند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار