کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود
آیت‌الله احمد جنتی:

جلوگیری از حیف و میل بیت المال و مبارزه با فساد و گرانی وظیفه مسئولین است

دبیر شورای نگهبان گفت: باید قدردان ملت نجیب و شریف ایران باشیم که با همه مشکلات اقتصادی و معیشتی، همچنان در دفاع از انقلاب خود استوارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 30
کد خبر: ۳۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ؛  آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز این شورا با تبریک فرا رسیدن ایام مبارک دهه فجر، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، این مقطع بی‌سابقه تاریخی که بعید است مشابهی در آینده هم داشته باشد، چنان تحول عظیمی بر اساس معنویت و اسلام ایجاد کرد که از جوانان زمان جهل، فساد و غفلت، انسان‌هایی عاشق ایثارگری و شهادت ساخت.

دبیر شورای نگهبان با یادآوری استقبال شکوهمند و بی‌نظیر از بنیانگذار انقلاب اسلامی تصریح کرد: این حرکت الهی اسلام را زنده کرد و به سرعت به خارج از مرزها سرایت داد، به صورتیکه اکنون علاوه بر عاشقان آن پیر فرزانه در ایران اسلامی، دلباختگان امام راحل در خارج از مرزها بیشمارند.

آیت‌الله جنتی سرنگونی حرکت 2500 ساله شاهنشاهی با دستان خالی و بدون امکانات مالی و تسلیحاتی را حماسه عجیبی دانست و افزود: ما باید با انجام وظیفه خود، قدردان این امانت الهی باشیم.

دبیر شورای نگهبان ایجاد روحیه دین‌مداری و احیای اسلام ناب و عدالت قرآن‌محور را از برکات این انقلاب بزرگ دانست و تأکید کرد: ما باید از این امانت بزرگ امام راحل محافظت کنیم و در این زمینه دوری از دنیاطلبی، ثروت‌اندوزی و قدرت‌طلبی ضروری است.

وی مسئولان را به جلوگیری از حیف و میل بیت‌المال، فساد و گرانی توجه داد و اظهار داشت: ما باید قدردان ملت نجیب و شریف ایران باشیم که با همه مشکلات اقتصادی و معیشتی، همچنان در دفاع از انقلاب خود استوارند.

دبیر شورای نگهبان در پایان با اشاره به شیطنت‌های جدید استکبار به ویژه آمریکا در ایجاد فتنه در کشور گفت: دستگاه‌های تبلیغاتی به ویژه رسانه‌ها باید نسبت به این موضوع روشنگری کنند و امیدواریم این انقلاب همچنان در مسیر پیشرفت موفق باشد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار