فساد دشمن خونی تولید است-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

فساد دشمن خونی تولید است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام فساد را دشمن خونی تولید عنوان کرد و گفت: در سال های اخیر مفسدان «پر رو» و «جری» تر شده اند زیرا آن ها به صورت شبکه ای و سازمان یافته عمل می کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 09
کد خبر: ۱۸۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر ، احمد توکلی در مصاحبه با رادیو، فساد را دشمن خونی تولید عنوان کرد و گفت: اگر بازار شفاف و شیشه ای باشد و افراد با صداقت با یکدیگر معامله کنند، موفق خواهیم بود و هر چقدر از این شفافیت کاسته شود، شاهد مشکلات اقتصادی خواهیم بود.

 

وی تصریح کرد: فساد باعث فریب، قانون شکنی، از بین رفتن ثبات، توزیع درآمد نابرابر و همچنین کاهش سرمایه اجتماعی شده و در نتیجه باعث از بین رفتن فرصت ها و شرایط تولید می شود. وقتی فساد در کار باشد، حقوق مردم ادا نمی شود و سرمایه اجتماعی از بین می رود و تولید لطمه شدید خورده و سرمایه گذاری نیز بر هم می خورد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تحقیقات صورت گرفته درباره اثر فساد بر تولید اظهار داشت: در سال 49 مطالعاتی انجام و بر اساس آن معین شد، فساد باعث فرار سرمایه گذاران از کشور می شود و به همین جهت فرصت های تولید و شغلی از بین می رود.

وی اضافه کرد: وقتی فساد افزایش پیدا کند، ریسک تولید نیز بیشتر می شود و به همین جهت شاهد حذف فرصت های اشتغال در کشور خواهیم بود.

 

توکلی درباره علل و ریشه فساد در کشور بیان داشت: قوانین در این حوزه ناکارآمد هستند و همچنین برخورد مناسبی نیز با مفسدان نشده است. در سال های اخیر مفسدان «پر رو» و «جری» تر شده اند زیرا آن ها به صورت شبکه ای و سازمان یافته عمل می کنند و برخورد با آن ها سخت شده است. در چنین شرایطی باید ساختارها و قوانین را اصلاح کرد هر چند با قوی شدن مفسدین اقتصادی، اصلاح ساختارها بسیار سخت است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: برای برخورد با فساد باید ابتدا با افراد اصلی و بزرگ در شبکه فساد برخورد شود و در واقع با افزایش هزینه فساد، راه برای برخورد با ساختارهای کوچکتر فساد و همچنین اصلاح آئین نامه ها و مقررات باز می شود.

منبع : تسنیم

ارسال نظر